Kan vi spise kjøtt med god samvittighet?

Hvordan kan vi som forbrukere forholde oss til kjøtt på en fornuftig og bærekraftig måte? 

På denne temakvelden har vi med oss naturforvalter og blogger Oda Omholt, økobonde Stina Mehus og blogger, Helene Ragnhild. De vil gi oss et innblikk i hvordan kjøttproduksjonen er i Norge og hva vi som bevisste forbrukere kan gjøre for å bidra til for et sunt kjøttforbrukt. Det vil også bli praktiske tips og informasjon om hvor man får tak i de beste råvarene. 


Program

Oda Omholt ser dette ut fra forbrukerperspektivet. Hun vil gir oss et innblikk i hvordan vi kan ta bedre valg og gå inn på noen av helseaspektene ved kjøttinntak. Oda vil også dele praktiske råd og tips. 

Helene Ragnhild snakker om hva kjøttkraft kan gjøre for helsa.

Stina Mehus tar for seg produsentrollen, og kommer til å gi oss et lite innblikk i hvordan det var å starte opp som ung og uerfaren økobonde, hvordan gårdsdriften er lagt opp, og litt om hvordan noe som startet som ren bærproduksjon utviklet seg til å bli veldig mye mer.

Les mer om foredragsholderne her.

Dørene åpner: kl 17:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon