NYBEGYNNERKURS FOR BYBØNDER

Kurset er et grunnleggende og praktisk kurs for deg som vil prøve deg som bybonde for første gang. Du lærer om hva som passer å dyrke på lite plass og som er lett å få til for den uerfarne. Du lærer om frø, jord, vanning og pleie, og sår dine første frø. Vi fokuserer på økologisk dyrking mat bør være uten kunstgjødsel og uten kjemiske sprøytemidler. Kursholder er Nina Berge, som har lang erfaring med hagekurs for nybegynnere. Prisen (400,-/375,- for medlemmer) inkluderer jord, frø og potter til dine første balkonggrønnsaker. NB: Ta med en tom isboks eller liknende til å trygt frakte med deg nysådde potter hjem!

 

Kurset holdes i Bjerke Nærmiljøsenter. Nærmiljøsenteret har sentral beliggenhet i Brobekkveien 53 på Bjerke, med gåavstand til både buss- og T-banestasjon. Buss 58 går fra Helsfyr via Brobekkveien.. Nærmeste T-banestopp er henholdsvis Risløkka og Volebekk, med ca. ti minutters gange til senteret. Se Trafikanten for nærmere informasjon. Hvis du kjører bil er det mulig å parkere på parkeringsplassen ved Brobekkveien 57.


AVBESTILLING: Du kan avbestille og få pengene dine tilbake inntil 10 dager før kursstart ved å sende en skriftlig henvendelse til post@nabolagshager.no komplett med kursnavn, dato og navn på deltaker.  Etter dette får du ikke refundert pengene dine om du ikke kan komme på kurset. Men til gjengjeld er det ikke nødvendig at det er du personlig som stiller opp, du kan derfor gjerne bytte dato med andre, gi bort kursplassen din til noen du synes fortjener den, eller selge den til høystbydende. Bruk gjerne facebook-gruppen MAJOBOs venner for å koordinere dette.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon