Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sted: Hove camping, Tromøy
Startdato : 14.05.2016 10:00
Sluttdato : 16.05.2016 23:59
Påmeldingsfrist : 15.05.2016 12:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Johan Nyland
Tel: 414 44 049
[email protected]

Pinseleir 2016

Arendals Seilforening har gleden av å igjen kunne invitere til seilleir i Pinsen, fra lørdag 14. til mandag 16. mai. Leiren er åpen for alle jolle- og brettseilere. Det blir inndeling i grupper tilpasset fra nybegynnere til aktive regattaseilere med internasjonal erfaring.

I tråd med NSF’s ønske om at flere barn og ungdommer skal bli glad i å seile, arrangerte Arendals Seilforening sin første Pinseleir i 2004. Dette ble en suksess med Optimist- og Europaseilere fra Oslo til Søgne. Siden har også andre jolleklasser og brettseilere funnet veien til vårt årlige arrangement. Vi legger vekt på å skaffe dyktige og erfarne trenere til alle grupper og vi vil via www.asf.no informere om trenersituasjonen ettersom leiren nærmer seg.

Området ved kafeen på Hove camping vil bli vårt samlingspunkt gjennom helgen. I tillegg til fine landfasiliteter vil seilerene ha kortere transportetapper ut til åpent vann. Registrering vil finne sted fra kl 1000, lørdag 14. mai. Alle seilere må være registrert og seilklare kl 1100.

I år tilbyr vi overnatting inkl. middag og frokost på Seilerhytta for tilreisende seilere som ønsker/trenger et sted å bo under leiroppholdet. Det vil være voksne tilstede ifbm. overnattingen.

For program og mer informasjon om trenere og arrangementet, følg med på asf.no.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon