Strikkehyttetur til Tjørhom

Kitty og Gro lager koselig hyttetur for oss til Rosenberg sin bedriftshytte på Tjørhom.
Det er plass til 30 personer.
I første omgang er tilbudet bare for de som er betalende medlemmer av Stavanger Strikk og drikk.

Når vi drar så mange avgårde må vi være innstilt på å dele rom, hjelpe til med matlaging/rydding/vasking.
Og vi vil trenge minimum 6 biler/sjåfører - gjerne noen flere.

Kitty og Gro sørger for at det kjøpes inn til fellesmåltidene. Middag fredag kveld, frokost lørdag og søndag, lunch lørdag og søndag, lørdagsmiddag.

Husk sengetøy og strikketøy. Hytten er utstyrt med dyner og puter.

Pakkeliste blir sendt på e-post til deltagerne noen dager før vi drar.

Informasjon om hytta:

Solhaughytten har 9 soverom,totalt 30 sengeplasser,  felles kjøkken og oppholdsrom. Oppvarming er elektrisk med peis/ovn som supplement. Det er tregulv i alle rom.

Hytten ligger usjenert til på en høyde med utsikt over Tjørhom. Det er en forholdsvis bratt sti fra parkeringsplassen og opp til hytten ( ca. 250 m ) - det er ikke mulig å kjøre rullestol / barnevogner / etc. opp til hytten. Det er satt opp vareheis, slik at alle varer, bagasje o.l. kjøres opp ved hjelp av denne. Instruksjon og nøkler er inne i hytten. Heisen er
ikke godkjent og skal ikke brukes for transport av personer. Heisen skal ikke betjenes av barn.

 

Veibeskrivelse

Tjørhom i Sirdal Kommune i krysset ved innkjørsel mot Solheimsdalen     
Det er ca 11/2 timers reise fra Stavanger. Man tar E39 forbi Ålgård og kan da svinge inn riksvei 45 forbi Oltedal gjennom Hunnedalen til veikrysset merket Tonstad/Sinnes, her svinger man ned til høyre til Tjørhom. Ta så av inn til venstre mot Sageneset/ Solheimsdalen - etter ca 50 m svinger man til venstre igjen, hvor parkeringsplassen til hytten er - selve hytten kan såvidt sees rett frem på toppen når man har svingt inn på parkeringsplassen.
Det er også mulig å følge E39 til Helleland og følge Riksvei 42 gjennom Gyadalen forbi Bjørnestad og opp til Sirdalen. Man kommer da til Tjørhom som siste tettsted før Sinnes. Retningsgivelse inn til parkeringsplass som over.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon