Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Mindfulness stressreduksjon

Trenger du et pusterom i hverdagen? 

Mindfulness meditasjon og veiledning

Lær deg meditasjon fra den opprinnelige mindfulness-tradisjon fra Tibet som gir økt konsentrasjon, konstruktiv selvdisiplin, tilstedeværelse "her og nå", indre ro og glede. 

Instruksjon og veiledning i mindfulness kan gi økt konsentrasjon, stressreduksjon, energi, overskudd og ro. Forskning har vist at mindfulness virker stressreduserende og gir økt livskvalitet for kroniske smertepasienter og for personer med lette til moderate psykiske plager, søvnvansker m.m. (http:// www.helsebiblioteket.no). 

Omfattende forskning gjennomført ved MIT, Massachusetts Medical School viser at ved kun 
10 minutters øvelse hver dag i 8 uker endres hjernens struktur og funksjon og viser endringer i de områder av hjernen som har med emosjonell balanse, angst og depresjon å gjøre.

Noen ganger trenger vi tid til å reflektere, gå mer i dybden og justere livene våre. Gjennom mindulness stressreduksjon og selvledelse, mentale øvelser, pusteøvelser for kropp og sinn, og kreativitet som får det rasjonelle og emosjonelle til å "snakke sammen" kan du bedre din evne til å ta konstruktive valg og styrke din evne til å kommunisere klarere. 

Mindfulness meditasjon gir deg en mulighet til å være tilstede med det du opplever her og nå uten selvfordømmelse. Du lærer hvordan du kan håndtere hverdagens stress og utfordringer på en konstruktiv måte. Jeg lærer deg mindfulness filosofi, pusteøvelser, yoga, mental trening fra de opprinnelige metodene fra Tibet. Tilpasset din hverdag, så du kan forbedre din allmennhelse, livskvalitet og finner frem gleden og gløden i ditt liv.

Kursinnhold:

v Få bukt med negative tankemønstre.

v Fra skyldfølelse til god selvfølelse og mestring.

v Lær deg mindfulness meditasjon som gir konstruktiv selvdisiplin, tilstedeværele i øyeblikket, og årvåkenhet.

v Stressreduksjon: prioriteringer, valg, trinnvis utvikling.

v Tibetansk yoga Lu Jong, for energi og bedre sirkulasjon. 

PRAKTISK: 

TID: kl. 10-16 

STED: Nordahl Bruns gate 22, Oslo.

PRIS: 1150

Ta med matpakke. Te serveres i pausene 

Ved påmelding: Navn, adresse, epost, telefonnummer.
Betalingsbetingelser: Forhåndsbetaling via Deltaker.no. Bindende påmelding.Du er sikret plass når du har betalt. Begrenset antall plasserKontakt: [email protected] ved spørsmål, telefon: +47 976 48 791

Om Aase-Hilde Brekke
Aase-Hilde Brekke har 24 års erfaring med avansert meditasjons og mindfulness trening, og har gjennomført flere studiereiser til tibetanske eksilklostre i India.
Hun fikk audience hos Dalai Lama da hun studerte Tibetansk rituell maskedans. Hun skrev boken Mindfulness In Daily Life (2013) på vegne av den tibetanske buddhistmester Tulku Lobsang Rinpoche. Boken er til salgs på kurset.
Hun har ledet grupper og veiledet enkeltpersoner i selvutvikling, tibetansk yoga og meditasjon, siden 2005. Hun er pedagog og kunstner og stiller ut kunst internasjonalt, og har undervist ved høgskoler og universitet i teater, avant-garde kunst, performanceteori og praksis. 
Hun er medlem av Coach Norge, NFON (Oppmerksomt nærvær, Norge)

 
ANBEFALNING
"Aase-Hilde formidler sin kunnskap med entusiasme og ydmykhet. 
Jeg ble mer oppmerksom på ytre og indre fokus. Hvordan økt bevissthet gir en mulighet til å koble inn selvkontrollen
og re-fokusere oppmerksomheten mot mitt mål.
Jeg anbefaler Aase-Hilde på det sterkeste om man ønsker seg et godt liv." Mona Hartmann, GioalMapping Norge.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon