Solbergvarden Opp 2016

Solbergvarden Opp er et motbakkeløp i Krokstadelva, som i år arrangeres for andre gang. Fjorårets løp ble en suksess med nesten 150 deltakere, selv på en regntung dag. I år satser vi på fint vær og enda flere deltakere.

Løypa er rett over 4 km lang og har en samlet stigning på nesten 400 meter fra lysløypa ved Årbogen på 150 moh. til Solbergvarden på 531 moh. Særlig av hensyn til parkeringsmuligheter, er starten flyttet til nedre del av lysløypa ved Årbogen. Det er ca. 1,5 km lenger å kjøre dit. Løypa blir anslagsvis 200 meter lenger som følge av at starten blir flyttet. 

Løpet går av stabelen søndag 22. mai 2016. Trimklassen (uten tidtaking) starter fra kl. 1100 og aktiv klasse har fellesstart kl. 1300. Påmeldingsfrist er i løpet av onsdag 18. mai. Det koster kr 100 å delta i trimklassen og kr 200 i aktiv klasse.  Etteranmelding kan gjøres frem til en time før start, og koster kr 200 for trimklassen og kr 300 for aktiv klasse.

Løpet går på grusvei og sti. De første 2,5 km er det jevn stigning, før det blir ordentlig bratt frem til 3,5 km. De siste 500 meter er ganske flate frem til den siste kneika opp til toppen.

Det er alltid en stor opplevelse å komme seg opp på toppen med fantastisk utsikt, etter å ha kjempet seg opp alle bakkene i dalen.

Løpet er åpent for personer på alle nivåer - fra de som beinflyr hele veien til de som ønsker å gå.

Alt overskudd fra arrangementet går til Aktiv mot Kreft.

Se også vår side på Facebook og vår nettside.

Løpet er et privat arrangement i regi av Tonny Holte og Henrik Magnusson.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.