Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

vegetarisk og klimavennlig mat for bhg og SFO

Tema: vegetarisk og klimavennlig mat – tips og råd med praktisk veiledning

Lovisenlund skole, skolekjøkkenet - Kristiansand: tirsdag 19.4. kl.17.30 – 21.00 

Blomdalen skole, skolekjøkkenet - Mandal: onsdag 20.4.  kl. 17.30 – 21.00

Fevik skole, skolekjøkkenet – Grimstad: torsdag 21.4. kl. 17.30 – 21.00

Pris kun kr 250.- inkl. mat.       NB! Begrenset antall plasser

Behov for inspirasjon og faglig påfyll?  Lær mer om hvorfor sunn og klimavennlig mat – med usprøyta og økologiske landbruksprodukter- ikke trenger å være kjip og smakløs!  Et mer vegetarisk kosthold er bra både for lommebok, kropp og klode. Hvordan handterer du disse utfordringer i en travel hverdag med et begrenset budsjett?  

Med økonomisk støtte fra Fylkesmannens landbruksavdeling i Aust- og Vest-Agder og faglig bistand fra Øyvind Nese inviterer Klimaalliansen til innholdsrikt kurs.  Temakvelden gir ideer til aktiviteter og tips om hvordan vi kan framstille økologisk og tilnærmet vegetarisk mat som barn vil like.  Dagen avsluttes med et herlig måltid vi selv har tilberedt. Alle oppskrifter blir gjort tilgjengelig i egen kursperm.

Om kursholder:

Øyvind Nese har arbeidet med mat i 30 år og har vært gründeren bak restaurantene Bakgården og Måltid i Kristiansand. Utdannet blant annet fra matkulturstudiet, Universitetet i Bergen.

Har en glødende interesse for god mat og drikke.  Er engasjert i en rekke prosjekt der lokal mat fra Agder står øverst på menyen.  Daglig leder for Landbrukets dag SA som arrangerer landbruksmessa Naturligvis på Evje.

Velg ønsket dato og sted under klasse / kategori.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon