Smøla padlemaraton

Det er viktig å være godt Forberedt, følg derfor med på padlemaraton.com. Viktig info legges ut der. Les spesielt «Regler og sikkerhet».

Reservering

Reservering av plass på banketten på lørdag og foredraget med Lars Verket på fredagskvelden kan også skje via mail til padlemaraton@gmail.com. Det samme gjelder reservering av teltplass på padlecampen. Bestilling av andre overnattingsplasser, vennligst ta direkte kontakt med overnattingsstedet. For oversikt se padlemaraton.com/overnatting.  

Forsikring

NB! Påmeldingsavgiften dekker ikke ulykke eller tap/skade av eiendeler. Det er ikke tillatt å delta i en annen persons navn.

Avslysning

Ved avlysning av Smøla Padlemaraton før arrangementsdagen kan arrangøren beholde 50% av startkontingenten til dekning av utgifter. Ved avlysning i løpet av arrangementsdagen på grunn av plutselig oppståtte vær-/klimatiske forhold beholder arrangør startkontingenten. All påmelding er bindende. Ingen del av startkontingenten blir refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker (sykdom osv.) ikke kan delta.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon