Mat over bord

Selv om havet er fullt av velsmakende og spennende fiskeslag er det dessverre ikke alt som blir spist. I fiskedisken gjøres det kun plass til en håndfull arter og derfor blir store deler av den såkalte sidefangsten kassert. Det mangler altså et omsetningsledd for det som i mange tilfeller er eksklusive fiskeslag. Sammen med fagfolk på fiskebrygga i Kristiansand har vi som mål å skape et marked for den såkalte sidefangsten.

Sidefangsten blir hovedingrediens under lunsjen. Vi vet ennå ikke hva som hentes opp av trålposen, men godt blir det. Tilbehøret består av grønnsaker som av visuelle årsaker aldri kommer i butikken – eksempelvis blomkål med en ørliten flekk, gulerøtter som ikke er snorrette eller brokkoli med krumming på stammen. 

Det er restaurantgründeren Øyvind Nese – kjent blant annet fra Bakgården og Måltid - som står for tilberedningen.  

Arrangør Grønt senter og Klimapartnere.




 

Sted: Grønt senter
Startdato: 07.04.2016 13:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktperson for arrangementet:
Arne Otto Iversen
arneotto@klimaalliansen.no



Lik Deltager.no på Facebook: