Treningssamling Daftø 2016

Treningssamling for KSK 40, Daftø, Sverige, 14-17 April 2016 

Kjære Sykkelvenner

Landeveisgruppa i Kolbotn SK gjentar suksessen gjennom flere år, og inviterer herved til treningssamling på Daftø Resort i Strømstad fra 14 April - 17 april, 2016. http://www.dafto.se

Det blir tilsvarende opplegg som i fjor. Vi sykler sammen ned på torsdagen (ca 150km), kjører to økter på fredag, to på lørdag, og sykler hjem igjen på søndag. Bagasjetransport ordnes. Vi bor i tilsvarende 8 manns hytter som i fjor, med bad og dusj, og med maks 6 personer på hver hytte for bedre lass og komfort. Daftø har lovet oss gode porsjoner med mat, slik at alle blir gode og mette, og vi har booket SPA avdelingen etter trening både fredag og lørdag, med badstue og boblebad for litt ekstra luksus. Det blir en tur med hovedfokus på trening, men selvfølgelig også mye sosialt når vi reiser så mange sammen. Vi har i flere år forsøkt å få med flere grupper fra klubben, men uten hell. Årets tur blir derfor kjørt i KSK40 tempo, og opplegget blir tilpasset KSK40.

Er det en eller flere i en gruppe som vet de ikke klarer å følge KSK40 tempo, så er de selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med nedover, men de må da beregne å lage sitt eget opplegg, både for sykling nedover og for trening der nede.

Hvis noen frykter at sykkelturen ned blir for lang og hard så tidlig på sesongen, så er det selvfølgelig mulig å komme seg ned på egenhånd, evt. kjøre følgebilen (bagasjetransporten) som vi skal ha med nedover. Merk i tilfelle dette av på påmeldingsskjema hvis du tror det kan være ønskelig, så har vi en indikasjon på hva vi har til rådighet. Dette er ikke bindende om du skulle ombestemme deg. Sjåfør av følgebilen får refundert kr 500,- av deltageravgiften for turen ned, og tilsvarende for turen hjem igjen. Dersom det blir stor pågang om sjåførjobben kan turen og refusjonen deles mellom flere, evt. foretar vi en loddtrekning.
 
Prisen blir kun 2500,- pr person. Fullpensjon for hele langhelgen. Ink. Middagsbuffet på torsdag/fredag/lørdag, frokost fredag/lørdag/søndag og lunch fredag/lørdag. Påmeldingen er bindende.

Meld deg på i dag for å sikre deg plass. Siste mulige påmelding er 26 februar kl 15.00. 

Vel møtt til en ny, fantastisk tur i regi av KSK. Dette er en fantastisk anledning til å ha det sosialt med sykkelvenner og sikre formen i 2016. Treningssamlingen blir en av hovedsatsingene for å nå målet vårt på L-O i 2016, så alle som ønsker å være med på L-O med KSK 40 i 2016 BØR være med på dette.

Forutsetning for deltakelse på treningssamlingen er at du er medlem i KSK, over 18 år, og innehar klubbtrøye (ny type)

Har du spørsmål til arrangementet, ikke nøl med å ta kontakt med reiseleder Egil 918 67 463.

MVH
Reiseleder Egil Bagge
 

Sted: Daftø Restort
Startdato: 14.04.2016 13:00
Sluttdato: 17.04.2016 16:00
Påmeldingsfrist: 26.02.2016 15:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Egil Bagge-Skarheim
Tel: 91867463
egil.bagge@kellox.noLik Deltager.no på Facebook: