AASK Toppturhelg mars 2016

Velkommen til en helg med toppturer, god mat & ølsmaking på Standalhytta!

Dato:

10-13 mars, 2016Priser:

Medlem kr 2000,-. Ikke medlem kr 2500,-Prisen inkluderer overnatting torsdag – søndag, middag torsdag, fredag og lørdag, full pensjon, samt turer med turleder.

Lørdag kveld blir det foredrag om ølbrygging med Eivind Busengdal fra Sykkylven. Han er med i Møre og Romsdal Heimebryggerlaug og driver Åsbakkane Garasjebryggeri, som har vunnet et par lokale priser for sitt øl. Det blir også en ølsmaking med ulike lokale brygg (Tonga Gardsbryggeri, Grim & Gryt, 7Fjell bl a..) og kanskje smakt opp mot de store kommersielle bryggeriene. Vegard serverer 3-retters middag på kvelden med øl både i forrett, middag og dessert!! Og litt øl til maten.. Ta selv med det du ønsker å drikke til middag.Vi serverer en fullverdig frokost og du smører din egen matpakke til turen.

Alle skifter med å hjelpe til på kjøkkenet. 

  Oppmøte torsdag kveld mellom 18.00 - 19.30. Lett middag og informasjon kl 20.00. Bindende påmelding innen 29. februar!Kun 30 plasser til denne helgen – så hiv deg rundt og meld deg på! Først til mølla…Aktuelle turer

Kolåstind, Nordre Sætretind, Randers Topp, Dalegubben, Fingeren, Sølvkallen, Skårasalen mm. Vær og føre avgjør hvilke turer som velges.

Vi legger opp til turer på forskellige nivå fredag, lørdag og søndag og ønsker både nybegynner og avanserte toppturentusiaster velkommen!  Alle turene krever at man tar med seg utstyr for topptur på ski. Ski (randonee eller telemark), skisko, skifeller, bekledning for vinterfjellet, skredsøker, søkestang, spade og hjelm/briller og sekk.

Førstehjelpsutstyr, kart/kompass/gps, vindsekk, hodelykt, skarejern, drikkesekk/flaske og termos kan være kjekt å ha. For dem som ønsker å bli med helt til topps på de mest utfordrende toppene anbefaler vi å ta med stegjern og isøks.Vi har noen økser til låns. Ønsker du å låne, så spør på forhånd!Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, tørkerom, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle! Innesko/Tøfler er også kjekt.Kontakt:

Ola Ween:
ola@mfaa.no - Tlf. 41641856Velkommen til en minnerik helg!!! 

Sted: Standalhytta
Påmeldingsfrist: 06.03.2016 23:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Ola Ween
ola@mfaa.noLik Deltager.no på Facebook: