Liverpool Fotballskole - Stange 30. juni - 2. juli 2016

Liverpool sessions delivered the 'Liverpool Way' by LFC coaches at state -of-the art training centres and venues.

Children will be educated in techniques such as passing, receiving, dribbling, running with the ball and shooting in a way that recognises the ability and needs of each individual.

We wholeheartedly believe that the overall development of young people can be further enhanced by spending time on our programmes. Participants will be inspired with a sense of enjoyment, teamwork and respect for other children in an environment that nurtured players such as Steven Gerrard and Jamie Carragher, who went on to not only be LFC first team regulars but role models to millions around the world.


Velkommen til Liverpool International Football Academy – Stange 30. juni - 2. juli 2016


Liverpool Fotballklubb står ansvarlig for det sportslige innholdet og gjennomføringen av dette. Skolen arrangeres i samarbeid med Stange Sportsklubb.

Vennligst ta vare på ordrebekreftelsen, slik at du har oversikt over dine ordrespesifikasjoner.
NB! Du skal motta ordrebekreftelse på e-post når bestillingen er gjennomført.


TRENERE/INSTRUKTØRER
Alle instruktører er profesjonelle trenere ansatt ved Liverpool Fotballklubb. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke.

DELTAGERE
Deltagerne er i alderen 6-14 år og kommer fra stort sett hele landet. Vi har egen jente- og keeperklasse.

Vi vil komme tilbake til rutinene rundt registrering, innsjekking og utsjekking ca én uke før skolen starter.

Liverpool Fotballskole tar ikke ansvar for deltagerene utover fastsatt treningstid – overnatting organiseres selv av deltagerenes foreldre/foresatte.

KLASSE/KATEGORI
Aldersklassene vises for året 2016! Eks. deltager født i 2006 melder seg på i BOYS 10 BORN 2006.

Dersom en klasse/kategori ikke vises i nedtrekkslisten, så er klassen full. Ta kontakt med post@liverpoolfootballschool.com for å høre om det finnes ledige plasser.

Det er ikke tillatt å melde på deltager i en yngre aldersklasse enn det fødselsåret tilsier. Men dersom deltager normalt trener med en eldre klasse kan man melde på i en klasse tilsvarende et år eldre enn deltagers alder (basert på fødselsår).

Det vurderes fortløpende om det skal settes opp flere plasser i gruppene, og noen grupper slås sammen underveis. Grupper med for få påmeldte blir slått sammen med andre grupper.

TRENINGSTIDER
Vi trener hver dag fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Oppmøte er senest kl. 09.30.

FORELDREMØTE
Det blir foreldremøte kl. 10.00 første dagen.

LUNSJ
Klubben tilbyr obligatorisk varmlunsj som koster 15 GBP for tre dager – dette betales sammen med påmeldingsavgiften ved påmelding.

HVA DU FÅR
• Trene for profesjonelle trenere fra Liverpool.
• "LFC Academy skills challenges".
• "LFC Academy player workshops".
• Medaljer til prisvinnere.
• Diplom.
• Evalueringsskjema.
• Fotball.
• Bag.
• Drikkeflaske.
• Frukt.
• Være med i kåringen om en gratis fotballskole i Liverpool.
• Obligatorisk forsikring under treningstiden.

VISSTE DU AT
En heldig deltager fra hver og en av årets skoler i Skandinavia vil bli trukket ut til å delta på LFC sin International Football Academy Soccer School i selveste Liverpool *. Deltakeren fra hver skole vil bli valgt på grunnlag av sin holdning som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen, og på skolen må de vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille “The Liverpool Way”.
Dette er en eksklusiv mulighet for vinnerne å kunne delta på en fotballskole i Liverpool, og dette vil bringe de stadig nærmere til klubben.
* fly og hotell er ikke inkludert

E-POSTADRESSE
Det blir sendt ut informasjon til deltagerne en uke før skolen starter. Det er viktig at dere har lagt inn korrekt e-postadresse, og at denne sjekkes med jevne mellomrom. Sjekk også søppelpost/spam, da e-poster som blir sendt ut til mange deltagere samtidig, kan havne der.

PROGRAM
• Registrering kl 09.30. Se tavle for hvilke gruppe du er i og gå i den etter at du er registrert.
• Vi er inndelt i puljer, har fått hver vår ball og er i gang!
• Fruktpause.
• Vi lærer mer fotballøvelser.
• Lunsj.
• Vi lærer mer fotballøvelser.
• Registrering ut av skolen – viktig at foresatte er med her.
• Skolen er ferdig kl. 15.00 alle dager.

Vi vil ha en felles samling ved start første dag.


ENGELSK
Selv om trenerene er engelske, så vil undervisning foregå på fotballspråket. Det er et veldig fint språk – hvor alle skjønner alle. Trenerene reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på! I tillegg har vi assistenter med på alle klasser.

GRUPPER/KLASSER
Det er mange som lurer på om de har kommet i samme gruppe som kameraten/venninnen. Kanskje, kanskje ikke! Vi kan også slå sammen / dele opp grupper etter behov. Men ikke fortvil, dere er samlet ute på banen og vil gjøre mye sammen, i de samme årsgruppene. Vi har tak på 16 spillere pr trener, derfor er det oppdelt i grupper. Også er det jo så hyggelig å bli kjent med andre!

FORELDRE/FORESATTE
Foresatte er velkomne til å se på treningene, etter oppmerket anvisning. Foresatte skal IKKE forstyrre deltagerne i treningstidene. Dersom man må ha kontakt, skal dette gå igjennom sekretariatet, som ligger ved banene. Vi vil da hente deltageren ut av gruppen.

KIOSKSALG
Det blir kiosksalg.

HOTELL
Det tilrettelegges tilbud på overnatting fra lokale hoteller o.l. som deltagere kan benytte seg av om de ønsker dette. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Liverpool Fotballskole tar ikke ansvar for deltagerne utover fastsatt treningstid – overnatting organiseres selv av deltagernes foreldre/foresatte.

FOTOGRAFERING
Ved å melde på en deltager til Liverpool fotballskole, godkjenner du også at LFC og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.

PRIS
Følgende pris i britiske pund:
£184.

NB: Ved påmelding etter 1. april 2016 er prisen £204.

HUSK Å TA MED
• Drikkeflaske til å ha med ut på banen.
• Leggskinn.
• Godt fottøy.
• Rene sokker hver dag, så slipper du å bli sår under beina.

VELKOMMEN TIL FOTBALLSKOLE!
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon