Rekruttsamling vest høst andre klasser 2015

REKRUTTSAMLING VEST HØST 2015
Haugesund Seilforening  har gleden av å invitere til Rekruttsamling for Zoom8, RS Feva, Laser 4.7 og Brett fra Vestlandet. Samlingen blir 23.-25. oktober. 

Rekruttsamlingen skal forberede seilerne på deltagelse i Norgescup, regattaer ol.En viktig del av samlingen er å bli bedre kjent med andre seilere fra Vestlandet, og vi satser på en kjekk helg med masse god trening på dagene og sosiale aktiviteter på kveldstid. 

Start: Fredag 23. oktober fra kl 18:00. Ankomst og lossing av båter i Haugesund Seilforening, middag og bli-kjent-kveld på Vormedal Ungdomsskole.

Slutt: Søndag 25. oktober klokken 16.00.

Sted: Haugesund Seilforening ligger i Storevikveien 15 på Fosen i Karmøy kommune. Følg Rv 47, og det er skiltet til foreningen like før (om du kommer fra nord) eller like etter (om du kommer fra sør) tunnelinnslaget.

PRAKTISK INFORMASJON
Pris: 900 kroner (inkl alle måltider, overnatting, trenerlønn, bensin osv.)

Pris Brett seilere 500 kroner (dekker kun overnatting, og måltider ved Vormedal skole)

Håvar Katle Fjon er hovedtrener, og vil ha med seg hjelpetrenere fra Haugesund Seilforening ved behov. Det blir to treningsøkter med lunsjpause hver dag, og sosiale aktiviteter fredag og lørdag kveld. 
Vi står for mat til seilerne hele helgen: Frokost, varm lunsj og middag. Dersom noen har spesielle sykdommer eller allergier, er det viktig å gi beskjed om dette ved påmelding.

Avhengig av antallet deltakere vil vi trolig trenge noen sikrings/følgebåter i tillegg til egne RIB'er, og vi vil be foreninger med flest deltakere om å stille med dette etter nærmere avtale. 

Kontaktperson Zoom8, RS Feva, Laser 4.7 : John Berthelsen 95029911  john.berthelsen@haugnett.no


Kontakt person Brett Henrik Wigers Larsen 415900288


OVERNATTING
Det blir felles overnatting for seilerne på Vormedal Ungdomsskole, og vi ordner transport til og fra. 
I tillegg til at vi stiller med nattevakter hadde det vært fint om noen av de tilreisende foreningene deltar med et par vakter, som overnatter på skolen. Ta kontakt om dere kan bidra.
Vi håper at mange familier vil ta en helg i flotte Haugesund. Vi har fått en hotellavtale med Scandic Maritim, som ligger sentralt plassert ved Smedasundet. De holder av en del rom til «idrettspris». 
Overnatting pr natt: Enkeltrom 645,-/Dobbeltrom: 890,-/Trippelrom 1090,-.
Bestilling på telefon 52 86 30 30 eller post@hotelmaritim.no. Oppgi referanse 628270 ved bestilling. Rom som ikke er booket 1 uke før ankomst vil bli frigitt, så vær ute i god tid! 

BÅTER TIL UTLÅN
Haugesund Seilforening har noen ekstra båter, ta kontakt dersom noen trenger å låne båter denne helgen. De med lengst reisevei har førsteprioritet, og alle må ha med egen rigg.

TA MED
•          Sovepose/sengetøy/pute/madrass/liggeunderlag 
•          Skrivesaker
•          Tørrdrakt, varme klær og skifteklær
•          Treningsklær og innesko for trening i gymsal i tilfelle dårlig seil vær.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.