Afrobeat & Kizomba Danseworkshop

Kizomba er en av de mest populære musikk- og dansegenrene fra Angola, og har vært populær i de lusofone miljøene siden tidlig 80-tallet, slik vi kjenner den i dag. Kizomba har tatt Europa med storm og har etterhvert bygget seg opp festivaler og kizombatreff også i Norge.

I forbindelse med arrangementet  “Kizomba & Afrobeat Fiesta” med M&N Pro og Nilton Ramalho m.m inviterer vi til en heldagsdanseworkshop i Kizomba, Semba, Kuduro og Afro.

 

Instruktører:

Jacinto Teca (AO/CZ) og Adorée Johnson (US/CZ)  holder en heldagsworkshop i flere dansestiler. 

Program

1100 Registrering:
1130 Kizomba basic
1230 Kizomba improver/advanced
1330 Semba basic/Semba Show
Pause
1500 Kuduro (Teca)
1600 Afro (Adorée)

PRIS:

DAGSPASS 400 NOK

DROP-IN: 200 NOK

FIESTAPASS (fiesta + dans): 500 NOK (Kjøpes hos billettservice.no)

Adorée Johnson
Adorée er fra USA, men underviser for tiden i Praha og er medarrangør av Balumuka Festival. Hun har undervist i mer enn 18 land i flere stiler: Kizomba, Semba, Musicality, Dance Floor Sensuality 101, Afro, AfroKuduro in Heels, og flere vest-afrikanske tradisjonelle danser. Adorée er ingen ny kommer til Norge og har hvert i Oslo ved flere anledninger for å instruere i Kizomba Master Class.

Jacinto Teca

Teca er en meget ettertraktet instruktør på flere av de store dansefestivalene i Europa (Warsaw Afro-House & Kuduro Mania, Dance Fusion Festival Poznan, Bachata Congress Festival Berlin, Kizomba French Kiss, Bachata French Kiss Festival, Prague Kizomba Festival BALUMUKA.

Han har vært på elev og lærer ved Padrão do Semba Dance School i Angola, og underviser fortiden Semba, Kizomba, Afro-House and Kuduro in Praha. 

Sted: Studio Orient, Arbeidergata 4
Startdato: 24.10.2015 11:00
Sluttdato: 24.10.2015 17:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Lamisi Gurah Blackman
Tel: 93659292
lamisi@afrikanhistoryweek.comLik Deltager.no på Facebook: