Raw Food med Thai

Helt Rå i Mathallen serverer en kombinasjon av Raw Food og Thai retter.

Dermed var det naturlig å slå meg sammen med en superflink kokk fra Thailand for å finne ut hvordan man kan kombinere dette landets utrolig smakfulle retter med prinsippene bak Raw Food og Smartfood.

Kom og lær de grunnleggende prinsippene for hvordan du kan få Thai mat til å smake helt autentisk!

Hvis du allerede har forsøkt å lage Thai mat hjemme har du kanskje også blitt litt frustrert fordi det ikke smaker helt riktig. Det er nemlig ikke nok å kjøpe et glass med paste og kokosmelk for så å blande det sammen i gryten. La oss vise deg hvilke ingredienser som skal til for å få den riktige smaken - og ikke minst, hvordan de benyttes. På dette kurset fokuserer vi på hvordan du både skal få riktig smak og hvordan rettene blir mye sunnere.
Alle rettene på dette kurset er veganske men du kan gjerne legge til kylling, reker e.l. hjemme hvis du ønsker det. Resultatet blir det samme.

Det er heller ingen ulempe at de aller fleste rettene inneholder mye av de 3 ingrediensene som det anbefales å få i seg hver eneste dag, nemlig hvitløk, ingefær og chili!!!

I tillegg til matlaging vil vi også gå gjennom de viktigste prinsippene i Raw Food og hvordan dette kan hjelpe deg til et mye sunnere kosthold og samtidig få kontroll på mange av de vanligste livsstilssykdommer som f.eks. overvekt, diabetes og leddgikt.

Kokken heter Somporn og vil, sammen med Lars Grini, guide dere gjennom hvordan man tilbereder eksotiske retter som alle kan like.
Dere vil bl.a. lære å lage

Grønnsaker med ingefær
"Rå ris"
Vegansk Gul Curry
En nydelig, rå, thai dessert

Dette kurset har fokus på hvordan du kan lage enkle, sunne Raw Food og "Smartfood" retter i ditt eget kjøkken. Her får du både 100% Raw food retter og Smartfood.
Dere vil lære flere enkle Smart Food retter med det felles at de alltid inneholder minst 50% rå grønnsaker og unngår raske karbohydrater som poteter, ris og pasta. Dette er super enkelt og krever ingen spesielle maskiner.

Imponer familie og venner med å lage mat som både er sunn og veldig god :)

Gled dere til en opplevelse litt utenom det vanlige

Ikke spis før du kommer, det blir nok av mat :)


Torsdag 15. oktober kl: 18 - 21




 

Sted: Hjemme hos Lars
Startdato: 15.10.2015 18:00
Påmeldingsfrist: 15.10.2015 15:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Lars Grini
Tel: 90955697



Lik Deltager.no på Facebook: