Seminar for hvitfiskindustrien

Påmelding til FHFs seminar for Hvitfisk industrien, 22. oktober på Scandic Ishavshotel
Det er ingen kostnader ved deltakelse, men man må krysse av for lunsj om man ønsker det
.

Program
08.30 – 08.45  Åpning 
                             av
 Frank Jakobsen og Lorena Gallart Jornet, FHF.

08.45 – 09.10  Holdbarhet på klippfisk
                        av
Grete Lorentzen, Nofima.


09.10 – 09.35  Overlevelse og levendelagring av hyse fra not, snurrevad og trål
                        av
Stein Harris Olsen, Nofima.

09.35 – 09.45  Økt kvalitet på hyse – hvorfor og hvordan?
                        av Frank Kristiansen, Båtsfjordbruket AS

09.45 - 10.10   Teknisk metode for å skille lettsaltet og fullsaltet torsk 
                        av
Rodrigo González, Anfaco.

10.10 – 10.20   Kaffepause.


10.20 – 10.45   Utblødningstid for stresset og ustresset torsk, og kvalitetsutfordringer ved lagring i blodvann
                         av
Torbjørn  Tobiassen, Nofima.

10.45 – 11.10  Saltets betyding for utbytte og kvalitet på saltfisk
                        av
Sjurdur Joensen, Nofima/  Carl Jensen, GCRieber

11.10 – 11.25  Utprøving av pilotanlegg for mottak av rundfisk
                        av
Viggo Johansen, Vesterålen Fiskeripark.

11.25 – 11.45  Automatisert produksjon av av hvitfiskfilet – strategiske valg for Norway Seafoods 
                        
av Per Gunnar Hansen, Norway Seafoods

11.45 – 12.15     Lunsj.



 

Sted: Scandic Ishavshotel
Startdato: 22.10.2015 08:30
Sluttdato: 22.10.2015 12:15
Påmeldingsfrist: 21.10.2015 08:30
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Frank Jakobsen
Tel: 93 45 42 21
frank.jakobsen@fhf.no



Lik Deltager.no på Facebook: