Ringerike 6-timers

En runde er på 930m! Wow så deilig - akkurat passe langt! Greia er at du skal løpe denne runden i 6 timer! Benytt gjerne sjansen til å debutere som maraton eller ultraløper. Uansett, det hele handler om mental bevissthet, vilje, kondisjon og utholdenhet!!! Løpet kan også telle som maratonløp. Arrangøren tilrettelegger starten slik at en kan få godkjent både 6t-løp og maraton.
 
Arrangørene er stolte over å arrangere et slikt løp på herlige Ringerike. Rakva livsglede er stolt over å kunne være event-arrangør og inviterer hele verden herved til å løpe Ringerike sitt eget 6-timers løp! Løpet starter lørdag 27.8.2016 kl 08:00. Løypa er paddeflat hele veien.
Underlaget har 150 m med tartandekke, 100 m med grus-sand (hardt) og 750 m med asfalt.

Premiering: Alle deltakerne mottar teknisk trøye. De beste menn og kvinner totalt blir premiert med flotte premier. Klassevinnere det samme. Det trekkes også premier via startnummer.

Klasseinndeling: Menn og kvinner (jf NFIF). Både klasse og totallister. Hele løpet har live-update. Maratontider blir registrert og løpet godkjennes som 1 av 5 på norsk jord, men resultatet blir ikke premiert. Påmelding skjer som 6-timersløper, og løperen bestemmer selv om en ønsker å stoppe etter 42 195 m.

Overnatting og servering: Overnatting kan skje hos vår samarbeidspartner. Vi har inngått avtale med Klækken hotell som ligger 10 minutter unna i kjøretid.

Priser er kr 450,- per person i dobbeltrom og kr 650,- for enkeltrom.
BESTILL rom via epost: camilla.berggaard@klaekken.no eller ring 321 40000 og spør etter Camilla.

Vi kjører minibuss fra hotellet til løpsstadion (har garderober) for de som ikke vil kjøre selv. Det blir servering av mat og drikke i base-camp som forøvrig er tilrettelagt for egne bord (vi har noen for utlån) i tillegg.

Annen informasjon: Løypa blir merket og det vil være en syklist foran i første runden.
Deler av løypa (200 m) går i delvis trafikkert vei. Du må i denne delen av løypa tenke på din egen sikkerhet, men vi tilrettelegger et eget løpefelt, men vær likevel varsom. Det vil være minimalt med vakter i løypa. Røde kors eller annet redningsmannskap vil være tilgjengelig under hele arrangementet.  Ved passering 42 195 m vil dette bli registrert som maraton (1 av 5 på norsk jord). Løypa blir kontrollmålt i uke 21, og tidtaker under løpet er Reima Hartikainen og hans team.

PÅMELDINGSFRISTER
Det er kun plass til 100 deltakere. Så ikke vent, meld deg på nå! Løpet har ingen lisenskrav, men om du er medlem av Kondis vil du få kr 50,- i rabatt hvis påmeldingen skjer tidsnok. Påmelding innen 1.7.2016 kr 500 (med Kondisrabatt)

Påmelding fra 1.7.2016 kr 600 (med Kondisrabatt)
Påmelding fra 1.8.2016 kr 700  (inkl kondisrabatt)

Påmelding fra 15.8.2016 kr 800 (inkl kondisrabatt)

Påmelding løpsdagen kr 900 (inkl kondisrabatt)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon