SamBa 2015

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen inviterer til SAMBA 2015 - En nordisk konferanse med fokus på SAMHANDLING for å styrke kunst og kultur i opplæringen.


11.-12.NOVEMBER 2015 I KRISTIANSAND 
Kilden teater- og konserthus / Universitetet i Agder

Konferansen SamBA 2015 handler om SAMhandling for og med BArn og unge for å løfte kunst og kultur i opplæringen. I to dager setter vi fokus på mye av det flotte arbeidet som gjøres lokalt, vi sprer erfaringer og forskning. Målet er å inspirere og motivere til eget arbeid der DU bor og arbeider.

MÅLGRUPPE

Konferansen retter seg mot lærere, ansatte og eiere i barnehage, grunnopplæring og høyere utdanning, kulturskole, den kulturelle skolesekken, kulturarbeidere, bibliotekansatte, studenter, politikere, byråkrater og alle med interesse for å løfte kunst og kulturfagene i opplæringen.

OVERNATTING OG REISE
Du bestiller selv overnatting og reise til Kristiansand. Programmet er lagt slik at du kan komme på morgenen første dag. Bruk konferansekoden SamBa 2015 for å få konferansepris fram til 12.oktober på følgende hotell: Clarion Hotel Ernst kr 1180,- pr natt m/frokost og Comfort Hotel kr 1080,- pr natt m/frokost. Kristiansand har flere muligheter.

PROGRAM OG PÅMELDING
Mer informasjon og program finner du på vår hjemmeside kunstkultursenteret.no/samba.

Konferanseavgiften på kr 500,-  inkluderer lunsj og kaffe begge dager. Se ellers spesifisering i påmeldingsskjemaet. Bruk eget kredittkort og legg ved kvitteringen når du søker refusjon eller sender inn reiseregning til arbeidsgiver/institusjon. Vi sender faktura kun i helt spesielle tilfeller. Ta kontakt.

Påmeldingsfrist: 23.oktober 2015

Avmelding etter 23. oktober gir ikke rett til refusjon. Ved avmelding vil gebyr fra Deltaker.no tilfalle. 

 

 

  

Sted: Kristiansand
Startdato: 11.11.2015 10:00
Sluttdato: 12.11.2015 16:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Merete Hassel KKS
Tel: 75517906
rmh@uin.noLik Deltager.no på Facebook: