Teknikkhelg 22.-24. januar 2016, Geilo

Teknikk-helgen er for deg som ønsker å utvikle teknikken for å ha større utbytte og glede av skiturene, for deg som vurderer å gå turrenn eller akkurat har startet. Du kan ha vært med oss tidligere og ønsker å utvikle teknikken videre. God flyt og deilig skiopplevelse kan vi knapt få for mye av!

Inndeling av grupper etter ferdighetsnivå og om du har vært med Trude Dybendahl Ski på kurs tidligere. Her skal nemlig alle flytte seg store skritt videre!

Pris 2200,-
For tidligere deltagere på teknikkhelg til fjells: kr. 1950,-

Send oss en mail på info@tdski.no, med når du var med oss, så sender vi deg en kode som gir deg kr. 250,- i rabatt! NB! Rabatten må benyttes ved påmelding, ikke i ettertid.Overnatting Bardøla Hotell 
Ønsker du overnatting velger du ønsket type kost/kosji i påmeldingsskjemaet. Oppgjør for kost/losji gjør du selv i løpet av helgen på Geilo.

Er kurset fulltegnet? Send oss en mail på info@tdski dersom du ønsker å stå på venteliste, det frigjøres ofte noen plasser etterhvert.

VELKOMMEN MED PÅ EN GIVENDE OG UTBYTTERIK HELG!


Betingelser: Kursavgiften refunderes inntil fem uker før kursstart, da med fratrekk av et administrasjonsgeyr på kr 400,-. Inntil fire uker før kursstart refunderes halve beløpet, minus administrasjonsgebyr på kr. 400,-. Etter dette refunderes ikke innbetalt beløp. Dersom vi rekker å bringe inn en person fra ventelisten, refunderes beløpet minus et administarsjonsgebyr på kr 400,-. Eller du kan overføre plassen til en bekjent.
 

Sted: Bardøla Høyfjellshotell, Geilo
Startdato: 22.01.2016 19:30
Påmeldingsfrist: 21.01.2016 19:00
Legg til i kalender
:Kontaktperson for arrangementet:
Anne-Christine Nordseth
Tel: 4087 5290
info@tdski.noLik Deltager.no på Facebook: