ØHIL Langrenn - Nordseter 22. - 24. januar 2016 (2006-2007)

Langrennsgruppen arrangerer i år, for femte gang, skisamling på Nordseter (www.nordseter.no). Dette er en fin anledning til å bli bedre kjent med hverandre på tvers av skoler og klasser, og vi håper derfor så mange aktive medlemmer som mulig melder seg på! Merk at vi i år har redusert prisen sammenliknet med tidligere år. Reduksjonen i pris kommer hovedsakelig av at utgiftene til ungdomstrenerne skal tas over totalbudsjettet til langrennsgruppen fremfor i Nordseterregnskap. Vi ønsker å holde prisen nede slik at flest mulig har anledning til delta. 

Hvorfor påmelding allerede nå? Mange idrettslag ønsker å bruke Sportellet på Nordseter. For å sikre at flest mulig deltakere får plass på Sportellet, inngås kontraktene med Nordseter allerede 1.juli! I kontraktene må antall reserverte plasser angis, og vi reserverer det antallet plasser vi ser av påmeldingen per 30. juni, pluss noe ekstra kapasitet. Vi er økonomisk ansvarlig for plassene vi reserverer, og er derfor avhengig av at flest mulig melder seg på før vi signerer kontraktene. Påmeldingsfristen er derfor, som i fjor, satt til før sommeren. Førstemann til mølla prinsippet gjelder, og ved stor pågang vil vi benytte hytter som ligger litt unna Sportellet. 

Kan dere melde dere på senere? For å sikre seg plass på Sportellet, bør dere melde dere på allerede nå. Vi vil åpne for påmelding igjen i september, men kan da ikke garantere plass på Sportellet, eller innkvartering nær Sportellet.

  • Påmeldingsfrist 28. juni
  • Påmeldingen bindende
  • Dersom barn sendes opp uten foresatte, må det settes opp en annen ansvarlig voksen i påmeldingen. 
  • Pris for barn 1250,- (6-15 år), voksen 1450,- (fra og med 16 år). Barn under 5 år 100,-.

Instruksjon for voksne – skileik for småsøsken Det vil bli arrangert teknikkurs for foreldre dersom vi får nok voksne til å dekke nødvendige oppgaver knyttet til barnas treningsøkter – meld din interesse i påmeldingsskjemaet. Dette koster ca kr 300,- pr kurs og betales på Nordseter.Dersom det er nok deltakere vil det også legges opp et skileik program for småsøsken. Huk av på «skileik» om dere har småsøsken som vil være med på dette.

Fordeling av boenheter: Arrangementskomiteen vil fordele alle deltakere på boenheter etter beste evne. Dersom en annen voksen har ansvaret for ditt barn under oppholdet, er det viktig at vedkommende ved påmelding blir oppført som ansvarlig voksen, slik at vi får tatt hensyn til det ved romfordelingen. Om dere har spesielle behov kan dette spesifiseres i påmeldingsskjema under feltet «annen informasjon». Blir Sportellet fullt, kan det bli aktuelt å innkvartere på hytter i nærområdet. Vi kjører «førstemann til mølla», så meld dere på med en gang om dere vil sikre der plass på Sportellet. 

ANNEN NYTTIG INFORMASJON

Generelt: Leilighetene har ett eller to rom og sengeplasser fra to til ni personer. Sengetøy og håndklær er inkludert. Vi vil minne om at det er alkoholforbud på klubbens treningssamlinger. Alkoholforbudet gjelder fellesområdene. Det er ikke mulighet til å ha med hund på Nordseter.

Transport: Det er ingen felles transport til Nordseter, men vi oppfordrer til å fylle opp biler og samkjøre. Se veibeskrivelse nedenfor. Det er ca 210 km (ca 3 timer) å kjøre.

Veibeskrivelse: En kortversjon er: Følg E6 til Lillehammer, ta avkjøringen mot Sjusjøen/Lillehammer/Rv216, I rundkjøringen: ta andre avkjøring ut på Mesnadalsvegen, sving til venstre ved Kirkegata og inn på Rv213. Deretter andre vei til høyre ut på Tomtegata/Fv311. Følg Fv 311, Nordseterveien. Avkjøring til Nordseter Sportell ved Nordseter fjellkirke.

Alternativ kjørerute til Lillehammer er Rv 4 over Gjøvik. Dette kan lønne seg siden det fremdeles er en del veiarbeid på E6.

Program for helgen: På fredag serveres en enkel varmrett mellom 19.30 og 21.30. Vi vil holde et kort informasjonsmøte om helgen fredag kveld klokken 21.00 i spisesalen. Der vil vi informere om treningsøktene, hjelperoller med mer. Alle foreldre må regne med å delta som rundingsbøye på minst en økt.

Fullstendig program for helgen kommer senere, men i hovedtrekk blir det to treningsøkter på lørdag og en formiddagsøkt på søndag. Her blir det mye lek og moro, samtidig som vi vil ha teknikktrening i både klassisk og skøyting.

Ha med: Alle oppfordres til å ta med drikkebelte som skal medbringes til hver økt (fylt med vann og saft). Ta også med termos, det er mulighet for å få varm drikke under frokosten. Skiene må være renset for gammel smurning, glidet og siklet (skrapet). Andre ting det kan være lurt å ta med:

  • Skotørker
  • Gode votter – det kan bli kaldt
  • Alle hjelpetrenere og rundingsbøyer (det vil egentlig si alle voksne som er med opp) oppfordres til å ta med en liten sekk for ekstra proviant og tøy.
  • Kamera. Ta masse bilder! Det er gøy for alle senere.
  • Innesko
  • Badetøy om dere ønsker en dukkert (det er viktig at voksne tar ansvar for barna i bassenget)

 
 

Sted: Nordseter
:
:
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Anja Lindman
Tel: 97658875
anja.lindman@gmail.comLik Deltager.no på Facebook: