Bok: Endringsledelse

Endringsledelse - Bli en bærekraftig endringsleder

Forvent omstilling. Få endringskompetansen du trenger til å lede og stå i endring. Bidra til velvære på alles bunnlinje; din egen, bedriftens og planetens. En bok som inspirerer til å ta personlig og profesjonelt lederskap, inspirerer til bevisst livsstil og skaper endringskraft. Hovedmålgruppen er unge ledere/kommende ledere i store selskaper, hos offentlige helseinstitusjoner. Boken er nyttig også for, eiere og styrer, samt alle andre som har interesse og engasjement for utvikling av lederskap, arbeidsliv og samfunn. 

Nytteverdi
Boken inspirerer for en klok måte å lede og leve på. Den gir perspektiver på energidrivere som verdidrivere for utvikling av lederskap. Boken gir oversikt og forståelse for sentrale sammenhenger, synliggjør problemstillinger og inspirerer for tilnærminger. Lær hvordan du leder med vind i seilen, hvordan du danser med ulver og svømmer blant haier, og hvordan du bygger vindmøller av endringens vinder i steden for å løpe i skjul for å vente på at endringens vinder har stillnet.

Lansering: August 2015
 

“lifeliving sin visjon er å skape et leder- og livsstilsEVENTYR som fremmer bærekraftige endringsledere. Vi utvikler lederskap, inspirerer for balansert livsstil og driver endring. Vi leverer strategi og programmer. Verdien er velvære på alles bunnlinje; menneskenes, bedriftenes og planetens.
 Randi Næss, lederutvikler og endringsleder, lifeliving

Tilbake til www.lifeliving.no

 

Sted: Papirutgave på norsk
:
:


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Randi Næss
Tel: 48240121Lik Deltager.no på Facebook: