Røyse UltraTenk deg - å løpe Hytteplanmila en gang kan jo jo være hardt nok i seg selv - men hva med å løpe den åtte ganger i løpet av 22 timer? Det hele handler om mental bevissthet!!!

Arrangørene har løpt Halden Ultraintervall, og ideen til Røyse Ultra kommer nettopp med bakgrunn fra denne deltakelsen. Hele verden er herved invitert til å løpe verdens beste mil - 8 ganger - med start hver tredje time!

Dette er en herlig sosial løpefest, som gir deg kinderegget:

1. Kondisjons- og utholdenhetstest

2. Mental bevissthet

3. Mange nye venner

Vi er stolte over å kunne være arrangør av et litt annerledes ultraløp. I Røyse Ultra vil også mange 10kmløpere med god utholdenhet kunne gjennomføre med glans - men klart det kreves; disiplin i forhold til tempo, tålmodighet, mental styrke og restitusjonsjobbing med tanke på inntak av næring og hvile. 

Løpet starter lørdag 11/4  kl 12:00, og har en ny start hver tredje time. Siste start er søndag 12/4 kl 0900, som betyr 8*10 km. Vi benytter Hytteplanmila-løypa! Løypa har asfalt hele veien, og er kjent som en meget rask løype (www.hytteplanmila.no)!

Premiering: Alle deltakerne som gjennomfører 8 etapper mottar teknisk trøye. De beste menn og kvinner totalt blir premiert med pengepremier (kr 3 000,-/1 800,-/1200,-). Det blir også trukket ut kr 1 000,- * 3, og andre premier via startnummer, samt at deltakerne kan vinne på forskjellige kåringer.

Klasseinndeling: Menn og kvinner. Kun totallister, men oppdelt per etappe. Resultat etter hver etappe. Håper på live-streaming ved start og målgang.

Overnatting og servering: Overnatting skjer i hallen på Svensrudmoen. Vi inngår avtale med General hotell som ligger 5 minutter unna i kjøretid, hvis noen heller vil bo der. Det blir servering av mat og drikke mellom "hvert løp". Erfarne Ultraløpere hjelper oss med å lage en ernæringsrik og spennende meny. Deltakerne kan også komme med ønsker via FB-siden til arrangementet.

Annen informasjon: Løypa blir merket og det vil være en syklist foran og bakerst på de to første etappene. Refleksvest SKAL benyttes på etapper som gjennomføres når det er mørkt. Bruk av hodelykt er frivillig. Når etappene gjennomføres må du tenke på din egen sikkerhet, vær varsom langs veien og tenk at det kan være trafikk rundt deg. Det vil være minimalt med vakter i løypa. Røde kors eller annet redningsmannskap vil være tilgjengelig under hele arrangementet. Deres organisering kommer vi tilbake til senere.


 

Sted: Svensrudmoen Stadion
Startdato: 11.04.2015 12:00
Påmeldingsfrist: 06.04.2015 23:59


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktperson for arrangementet:
Stig Andy Kvalheim Rambø
Tel: 97513523Lik Deltager.no på Facebook: