Snarøya Telenor Vinter Cup 2015 7'er

  
Cupen er fullbooket - lag som ønsker plass, kan sette seg på venteliste. Send mail for mer informasjon.

SNARØYA TELENOR VINTER CUP 2015 – 7’er
INNE I TELENOR ARENA

Snarøya Sportsklubb har gleden av å invitere gutter og jenter født 2005-2003 til 7’er turnering helgen 31.januar – 1. februar 2015 inne på Telenor Arena. Klassene deles etter øvet eller mindre øvet for å skape så jevne kamper som mulig. Dette er en kompakt turnering hvor alle kampene spilles innen 4 timer på samme dag (lørdagen eller søndag).

TILBUD: Nå kan lag som melder seg på Vinter Cupen samtidig melde seg på Sommer Cupen 5-6.september 2015. Ved å melde seg på begge cupene i dag får laget en betydelig redusert pris. Sommer Cupen spilles under samme format på Hundsund Kunstgress. Velg "Påmelding Vinter Cup 2015 og Sommercup 2015" i nedtrekks-menyen, dersom dere ønsker å benytte dere av dette  tilbudet.

Alle kampene spilles på FIFA II kunstgress og vanlige spilleregler gjelder. Alle kampene spilles på 7’er mål med profesjonelle dommere. Kampene spilles 1x25 min. Det er et begrenset antall lag som kan delta, så her er det første mann til mølla.

FairPlay: Snarøya ønsker å rette fokus til lag som har gode verdier i tråd med FariPlay. Det vil deles ut FairPlay pris til de lagene som scorer best på de verdiene som ligger til grunn for FairPlay reglene. Dette gjelder også trenere og foreldre.

Her blir det mye fotballglede og flotte prestasjoner inne i varmen. Alle lag vil få premie og muligheten til å spille inne i fantastiske Telenor Arena.

Hold av helgen og meld dere på! Her blir det masse aktivitet for både store og små. Påmelding er bindende.

Påmeldingsfrist: Fredag 16. januar. Men påmeldingen stenges når turneringen er full.

Meld dere på!

 

Registreringsskjema