Hvordan komme på sporet av din indre sannhet og naturlige skjønnhet?

Foredrag 3/9 del 1 - "Hvordan komme på sporet av din indre sannhet?"

Er du nysgjerrig på Astarte Inspiration (Engleskolen) og vil vite mer om hva du kan lære på skolen? Elisabeth S Bråten og Katja M Bye, er begge tidligere elever ved skolen og vil dele sine erfaringer om hvordan de fant veien til sin indre sannhet og hvordan de bruker dette i hverdagen. Du vil også bli ledet gjennom noen enkle øvelser/meditasjoner så du får en smakebit på hvordan det jobbes på skolen.

Om foredragsholderne:
Elisabeth er 40 år og har 3-årig utdanning ved Astarte Inspiration AS. Hun har lang fartstid innen elektrobransjen, både i Norge og Norden. I tillegg er hun utdannet coach. Hun har drevet eget firma som coach for privatpersoner og næringsliv. Elisabeth har også arbeidet som coach- konsulent for NAV.
Katja er 44 år og utdannet Sivilmarkedsfører og har 4-årig utdannelse ved Astarte Inspiration AS. Hun har jobbet både i privat og offentlig sector. Gründet og drevet sitt eget firma, Lillelam. Hun jobber idag som lærer ved Astarte Inspiration, i tillegg til å være inspirator og coach for gründere/bedrifter.

Foredrag 3/9 del 2 - Naturlig skjønnhet på naturlig vis

 I dette foredraget vil Anette Finne Simonsen snakke litt om hvordan vi ved hjelp av akupunkturbehandlinger og livsstil kan styrke ansiktshuden og kroppen vår mot ytre og indre faktorer som dårlig kost, stress, negative følelser, forurensning, toksiner etc.

I tradisjonell kinesisk akupunktur, TKM er sunnheten og dermed også skjønnheten basert på en balanse i de fire sunnhetssøyler.

• Riktige følelser
• Riktig kost
• Riktige bevegelser
• Riktig hvile

Blir disse søylene ikke opprettholdt vil det påvirke de indre organene våre. I TKM ser man på organer som et integrert system som sprer Qi, eller energi via meridianer. På den måten kan fjerntliggende organer påvirke ansiktet og huden vår.

Om foredragsholderen:
Annette Finne Simonsen er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin og akupunktør ved Akupunkturhøyskolen. Har fullført kurs på den patenterte Non Tox teknikken hos Amazing Space.
Hun har hatt praksis på Skillebekk Klinikken siden 1998 og var med på åpningen av Gimle Økologiske Parfymeri, og jobbet der i to år. Jobber nå i tillegg til Skillebekk Klinikken to dager i uken på Gimle Parfymeri med spesialisering i ansiktsakupunktur/Non Tox.

Alle som kommer på kurset får en
Non Tox behandling til HALV PRIS hos Gimle parfymeri.
http://parfymeri.no/

250 kroner (2 foredrag). ENKEL SERVERING. VELKOMMEN!

 

Sted: Bellevue, 3. etasje Nesbru
Startdato: 03.09.2014 18:00
Påmeldingsfrist: 03.09.2014 21:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Gudrun Breistøl
Tel: 91832715Lik Deltager.no på Facebook: