Base Camp Skogsøya 2014

Base Camp er en actionfylt friluftsleir med aktive ungdommer fra hele Vesterålen. Arrangementet holder til på Øksnes leirsted på Skogsøya og vil i år samle opptil 50 deltagere fra 13 til 18 år. 

A
rrangementet kan bl.a. by på aktiviteter som padling, SUP, leirdueskyting, Deep Sea Rafting, Tube. 

Dagen etter at påmeldingsfristen er utløpt (torsdag 4.september) vil du motta en e-post fra Vesterålen friluftsråd med detaljert informasjon om Campen. Det gjelder utstyrliste, buss, båttider og annen viktig informasjon. Er du under 18 år er det viktig at du har foresattes godkjenning for å delta.

Forsikring:

I mange kommuner er elever i grunnskolen forsikret gjennom kommunenes kollektive ulykkesforsikring for skolebarn. Denne forsikringen dekker fritidsaktiviteter i kommunal regi, slik at denne forsikringen gjelder ved deltakelse på Base Camp. Elever i videregående skole er forsikret gjennom Nordland fylkeskommunes forsikring. Denne ulykkesforsikringen gjelder også ved deltakelse på Base Camp. Andre, som ikke er elever, må tegne ulykkesforsikring for å være sikret ved en eventuell ulykke.

Reiseforsikring (som bla inkluderer tap av bagasje/utstyr) og evt. private ulykkesforsikringer må du selv vurdere om du bør ha.

 

Sted: Skogsøya
Startdato: 05.09.2014 15:00
Sluttdato: 07.09.2014 17:00
Påmeldingsfrist: 03.09.2014 23:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Bård Meløe
Tel: 94131114Lik Deltager.no på Facebook: