På tur med Trond i Smølaskjærgården

Har du startet med kajakkpadling og ønsker å gå et skritt videre og lære deg å bruke kajakken som et medium for de gode turene, er dette opplegget for deg. Trond fra Kajakkompaniet som leder opplegget, har padlet Norge på langs to ganger i løpet av sine 30 år som havpadler. Trond har 17 års erfaring med kurs i havkajakk og har undervist videregåendekurselever for Norges Padleforbund i 14 år. Her er altså mye kunnskap å bygge på for deg som vil lære hvordan du får de beste turopplevelsene i kajakk. Du kan lese mer om hans siste tur her.


I tillegg til en fantastisk tur lærer du hvordan pakke kajakken slik at den blir best mulig å padle med last. Du vil og få lære leirrutiner på kajakkturen. Sjømannsskap er viktig når en skal ferdes trygt i kajakk. Skjærgården rundt Smøla gir rikelig anledning til å lære mer om dette. Her er god anledning til å teste seg ute på storhavet, eller stikke seg vekk blant holmer og skjær om forholdene tilsier det. 


Dette turopplegget er et samarbeid mellom Smøla Kajakk og Kajakkompaniet. Smøla kajakk har drevet med guiding og kurs på Smøla i 6 år, og kjenner området så langt det går an å kjenne det. For med de 6000 holmene rundt øya er det stadig mulig å finne en ny holme, og gå på land på en ny plass. 


Naturen på Smøla kan beskrives som noe av det vakreste du finner langs Norskekysten. Krystallklart vann, holmer og skjær, Tusnastabbene i bakgrunnen, havørnen seilende over deg. En og annen nysgjerrig oter eller sel titter fram, mens flokker med ærfugl og skarv er lett å komme innpå.  

Smøla Kajakk stiller med gode kajakker med utstyr og  tørrdrakter om du trenger det.


Infomail

Vi sender ut infomail i god tid før oppstart.


Ansvar

Smøla kajakk og Kajakkompaniet har gode og trygge instruktører som setter sikkerhet på førsteplass. Likevel må en som deltager være klar over at kajakkpadling alltid innebærer en viss risiko. Den enkelte må etter egen vurdering være svømmedyktig og skikket for aktivitetene på turen. God nok bekledning som beskrevet ovenfor er hver enkelt selv ansvarlig for. Deltakere er selv ansvarlige for å være forsikret. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon