ØYEPÅ - møteplass for visuell kunst i DKS

ØYEPÅ er en møteplass for alle som jobber med visuell kunst i DKS; produsenter, kunstnere, formidlere, fagkoordinatorer, lærere og elever.  

Med ØYEPÅ ønsker vi å skape en arena hvor DKS-ansatte og kunstnere kan diskutere visuell kunst i DKS. Vi ønsker at diskusjonene skal bidra til refleksjon, øke mangfoldet og skape inspirasjon til nye og gode DKS-produksjoner, og til variert formidling av visuell kunst.

I tillegg til visninger av ferdige produksjoner, blir det mulighet for å oppleve «TestLab» og muntlige presentasjoner av kommende/aktuelle produksjoner.  Vi inviterer til felles lunsjer og middager, og lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner.

Psst! Vi har reservert rom på  Fast Hotels . Send en mail til booking@fasthotels.no og bruk referanseord LIAF – så får du tilgang til disse rommene. Du kan også bestille på tlf+47 948 94 806

Arrangør:
Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Oslo kommune, Nordland fylkeskommune, Nordnorsk kunstnersenter, Nasjonalmuseet og Kulturtanken.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon