SommerLie Ungdom - Overnatting Gislesjø

Avreise Lie Bydelshus kl.09.00 på fredag. Oppmøte SENEST kl.08.15. Alle fordeles i 4-mannshytter ved Gislesjø i Kilebygda. Det blir RIDETUR for alle som vil. Vi har også et stort fellesrom. I tillegg flotte muligheter utendørs for bading, kano, grilling mm. Bli med på sommerens fineste hyttetur!! Tilbake på Lie lørdag ca. kl. 17.00. Alle måltid er gratis!

Pakkeliste vil du få tilsendt på mail!
Si ifra om det er noe du ikke har/mangler så ser vi om vi får fikset dette!


Det er mange som ønsker å bli med på turene våre. Om du ikke kan være med så si ifra i god tid, så andre kan ta få denne plassen. Om du ikke gjør det vil du bli slettet fra andre turer du også er meldt på.

Husk å få med deg underskrift hjemmefra! Skriv ut billetten du får på mail og få underskrift på at det er greit at du er med på tur. Er du syk eller i risikoutsatt gruppe må du holde deg hjemme. Alle smittevernhensyn og regler om avstand og hygiene følges, vi er til enhver tid oppdatert på FHIs retningslinjer.

Ferieturer for ungdom fra 13-18 år i regi av SPT (Spesialpedagogiske tjenester) og Team fritid/Kultur og fritidstjenester i Skien kommune. Det er flere voksne, erfarne ledere med på alle turene. Det er gratis mat/drikke på alle turer.

Hvis dere har spørsmål til turene ring til Lie bydelshus på tlf: 35544670 eller kontakt oss på epost: alle@teamfritid.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon