OsteEksperten


Norge har blitt en ostenasjon i verdensklasse og stadig flere gjester etterspør mer kunnskap om ost. OsteCompagniet og Norsk Gardsost inviterer nå til kurs med to inspirerende samlinger der vi dykker ned i ostens fantastiske verden. Målet er å utdanne kunnskapsrike «osteeksperter» som gjør at ditt serveringssted eller din butikk blir gjestenes førstevalg på ost.


Hovedkursleder for OsteEksperten er Katharina Sandberg Lund – faglært servitør, leder for OsteAkademiet hos OsteCompagniet AS og dommer i OsteVM i Bergen i 2018. 


Målgruppen for kurset er servitører, kjøkkensjefer, ferskvaresjefer og andre osteinteresserte i proffmarkedet.


2 samlinger à 2 dager inkludert besøk på gårdsysteri.

Kunnskapsrike foredragsholdere fra hele ostebransjen.

Smaking av flere spennende oster hver dag.

 

Program 

1. samling: 7.-8. januar 2020

  • Hvordan lages ost?
  • Hvordan bedømme ost?
  • Terroir (fòr, melketype, rase, etc.)
  • Historie, ulike land og kulturer
  • Tradisjonsprodukter

2. samling: 17.-18. mars 2020

  • Tilbehør til ost 
  • Ost i matlagning og sesonger for ost
  • Besøk på gårdsysteri
  • Osteeksamen


Kursavgift per deltager er kr 9 990,- og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.

Påmeldingen er bindende. 

Det gis 30 % rabatt ved påmelding senest 30. november. 


Ved avmelding inntil to uker før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.


Kursavgiften inkluderer, i tillegg til mye ny kunnskap:  

  • Lunsj alle fire dagene
  • Middag dag 1 på begge samlinger, inkl. 2 drikkeenheter
  • Kursmateriell og kursbevis (diplom og pin for bestått eksamen sendes i etterkant)
  • Ost og tilbehør til smaking


 VELKOMMEN PÅ KURS  





 
 




 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Arbeidssted
 *
Kundenummer i TINE (kursavgiften vil bli fakturert via dette kundenr.) alternativt skriv inn bedriftens org. nr.
 *
Stilling
 *
Kjedetilhørighet
 *
Personlige allergier
 *