Oslo Tango vinter 2019

Vi ønsker hjertelig velkommen til oss og  våre tangokurs for nybegynnere og viderekommende. 

Vi har nybegynnerkurs med progresjon og dybde. Du vil lære det mest grunnleggende om tango. Dette vil gi deg et et godt utgangspunkt for å starte ditt eventyr med dansen.  Vi setter gleden ved å danse til musikk høyt, og fokuserer på det fra begynnelsen. Vi underviser tango slik den danses i Buenos Aires. 

På viderekommen går vi i dybden, krever at dere kan ocho, salida, giro, har vært borti boleo, saccada, barrida, gancho, men vi vil gi oppgaver slik at dere skal få kjenneskap til flere teknikker og musikalske verktøy.

 Nybegynnerkurs starter torsdag 10. januar kl. 1800 i Møllergata 6

Viderekommenkurs starter torsdag 10. januar kl. 1930 i Møllergata 6


TORSDAGER
KL. 1800 - 1930 Tangokurs for nybegynnere
KL. 1930 - 2100 Tangokurs for viderekomne 

LØRDAGER 

Kl. 1300 - 1400  Inas Balanseklasse (sted kommer)

MANDAGER på KULTURHUSET

Kl. 1900 - 2000  Inas Balanseklasse (på kulturhuset fra 7. januar )

Kl. 2000 - 2030 Tangobasics klasse for alle nivå

Kl. 2030 - 2300 Praktilonga - uformell dansekveld mulig å øve, men også danse (med mulig uvtidelse til 2400 hvis stemning er god og mange folk)

Praktisk: 

Ha på behagelig tøy, du trenger ikke å pynte deg til kurset. Du kan ha sokker på nybegynner kurset, og kjøpe dansesko etterhvert. Da anbefaler vi enkle sko med lær - eller semska skinnsåle. De bør sitte så tett rundt foten som mulig, så de ikke tar plass. Damer kan begynne med høyehæler, vi anbefaler 3-7 cm til å begynne med.

Sted:  

 Mølllergata 6

Instruktør Ina Eriksen - med assistenter 

Priser:

  • Tango nybegynner/improver 8 uker kr 1 600,00
  • Frihøst både tango og balanse  5500,00
  • Kurs 2 stk. 8 ganger kr 3 000,00
  • Klippekort kun Balansetime kr 1700,00
  • Klippekort Tango kr 2000 (bruk innen semester)
  • Drop-in kr 280,00 (1,5 time)
  • Drop-in kr 200 - drop-in (1 time Balanseklassen)


Alle kort må brukes innen semesteret - brukes mandag, torsdag og lørdag 

Vi anbefaler at dere starter å danse sosialt så tidlig som mulig. En myk overgang, før Milongaene - er å delta på vår praktilonga på mandager. Det er også lurt på gå på balansetimene, disse er ikke for par, men tenkt for din egen trening ledet av instruktør. Husk på at du kan også ta privattimer, det er et godt suplement for alle. 

Vi lager fleksible løsninger for deg som bare kan komme annenhver uke eller har turnus osv. Timene kan fordeles utover semesteret helt fram til jul. Du må kjøpe og binde deg til minst åtte ganger. Alle må betale kurs før første kurssdag. Kursene kan kanselleres med for få deltagere - da får du penger tilbake.

Obs. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du får tilbake penger 2 uker før kursstart. Etter å ha meldt deg på kurset er det din rett som student å ikke delta på kurset, men du kan desverre ikke få tilbake pengene etter at kurset har startet. Alternativt så kan du kontakte oss for å delta på seinere kurs.


Velkommen til Oslo Tango og ditt eventyr med den fantastiske argentinske tangoen.


www.oslotango.com

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Partner
Klasse type
 *
 *