Oslo Tangos nye kurs 2017

Vi ønsker hjertelig velkommen til oss og  våre fortløpende tangokurs for nybegynnere og viderekommende. Vi holder på fram til desember og kursene er ordnet i 8 ukers sekvenser. På nybegynner kan du alltid hoppe på. For å begynne på viderekommen må vi sjekke om du kan noen sentrale teknikker.

Ny kursrekke oppstart 24. august

Vi har nybegynnerkurs over åtte ganger med progresjon og dybde. Du vil lære det mest grunnleggende om tango. Dette vil gi deg et et godt utgangspunkt for å starte ditt eventyr med dansen. Vi setter gleden ved å danse til musikk høyt, og fokuserer på dette allerede fra begynnelsen. Vi arrangerer ukentlige kurs, treningskvelder og milongaer (dansefester) Målet vårt er å undervise slik at du lærer tango slik den danses i Buenos Aires, Argentina.

På viderekommen går vi mer i dybden, krever at dere kan ocho, salida, giro, men vi vil gi oppgaver slik at dere skal få kjenneskap til flere teknikker, musikalske verktøy og bedre kobling med partner. 

Vi anbefaler at dere starter å danse sosialt så tidlig som mulig. En myk overgang, før Milongaene - er å delta på vår praktika på mandager. Det er også lurt på gå på balansetimene, disse er ikke for par, men tenkt for din egen trening ledet av instruktør. Husk på at du kan også ta privattimer, det er et godt supplement for mange.


TORSDAGER
KL. 18 - 1920 Tangokurs for nybegynnere (Espen og Ina)
KL. 1930 - 2100 Tangokurs for viderekomne (Anders, Espen, Ole og Ina)

LØRDAGER 

Kl. 1300 - 1400  Inas Balanseklasse 

Kl. 1400 - 1500 Kurs med Ina og en gjestelærer alle nivå (se datoer på hjemmesiden og FB)

Kl. 1500 - 1900 Praktika (se datoer på hjemmesiden og FB)


MANDAGER 

Kl. 1900 - 2000  Inas Balanseklasse 

Kl. 2000 - 2300  PRAKTIKA  


Praktisk: 

Ha på behagelig tøy, du trenger ikke å pynte deg til kurset. Du kan ha sokker på nybegynner kurset, og kjøpe dansesko etterhvert. Da anbefaler vi enkle sko med lær - eller semska skinnsåle. De bør sitte så tett rundt foten som mulig, så de ikke tar plass. Damer kan begynne med høyehæler, vi anbefaler 3-7 cm til å begynne med.

Sted:  

Pilestredet 75c (CAK) Inngang i bakgården.

Instruktør Ina Eriksen - assistenter Espen Gees, Anders Østensvig og Ole Nylund Hagen

Priser:

Kr 1600 - 8 gangers kurs (Kr 2900 påmelding i par)

Kr 250 - drop-in (1, 5 time)
Kr 200 - drop-in (1 time Balanseklassen )

2 ganger i uka kort Kr. 3000 (torsdager + enten lørdag eller mandag)

Balanse klippekort Kr. 1500 (kan benyttes på lørdag og mandag)
Praktika Kr. 50

Alle kort må brukes innen semesteret. 


Vi lager fleksible løsninger for de som bare kan komme annenhver uke eller har turnus osv. Timene kan fordeles utover semesteret helt fram til jul. Du må kjøpe og binde deg til minst åtte ganger før første kursdag. Alle må betale kurs før første kurssdag. Kurset kan kanselleres med for få deltagere.

Obs. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du får tilbake penger 2 uker før kursstart. Etter å ha meldt deg på kurset er det din rett som student å ikke delta på kurset, du kan desverre ikke få tilbake pengene etter at kurset har startet. Alternativt så kan du kontakte oss for å delta på seinere kursrunder.


Velkommen til Oslo Tango og velkommen til Tango Argentino <3
www.oslotango.com

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.