Oslo Skøiteklubs skøyteskole i Lørenhallen våren 2020

Velkommen til Oslo Skøiteklubs skøyteskole i Lørenhallen, Spireaveien 1, 0580 Oslo. 

På skøyteskolen lærer barna grunnleggende skøyteferdigheter og enkle kunstløpøvelser samtidig som det er lek og moro.

Erfaringsmessig vet vi at de som går 2 ganger i uken på våre skøyteskoler mestrer øvelsene bedre og får raskere progresjon. I OSK har vi flere skøyteskoler og det er mulig å delta på flere av skøyteskolene. 

Minstekrav: Man må kunne stå oppreist på skøytene uten å ha støtte.

Treningstider: Istrening kl. 11:00 – 11:45, barmarkstrening tilpasset kurset kl. 12:00 - 12:45. Ta med klær og sko som er gode å løpe i og gjerne en vannflaske.


Oppstart: 11. januar 2020. Vi har løpende opptak ut sesongen.

 

Trenere: Vi har erfarne trenere på isen som selv har vært aktive løpere, noen for mange år siden, andre er fortsatt aktive konkurranseløpere og hjelper våre hovedtrenere på skøyteskolen.

Bekledning under skoletiden:
Hjelm er påbudt for alle. Sykkelhjelm er helt fint å bruke.
På skøyteskolen er det viktig å ha på seg gode, varme klær som det er lett å bevege seg i. Det er viktig for trenerne å kunne se hvordan de beveger seg, derfor anbefales f.eks ull innerst, en ullbukse eller treningsbukse over.

De første kunstløpskøytene kan kjøpes i sportsbutikker eller på nettbutikk for kunstløp. Førstegangskøyter skal gi god støtte til anklene. Det er viktig å ha skarpe skøytejern. Spør gjerne trenere og leder for skøyteskolen om råd og hjelp.

Møt opp i god tid, slik at deltakerne er klare til å gå på isen kl 11:00.

OSK Intermediate: For viderekomne løpere som ønsker trening flere ganger i uken, kan vi tilby plass i gruppen OSK Intermediate. Aktuelle løpere til denne gruppen blir plukket av hovedtrener. Gruppen har istrening samtidig med skøyteskolen.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon