Oslo Skøiteklubs skøyteskole i Lørenhallen høsten 2019

NB! Skøyteskolen er denne sesongen flyttet til Lørenhallen, Spireaveien 1, 0580 Oslo. 

På skøyteskolen lærer barna grunnleggende skøyteferdigheter og enkle kunstløpøvelser samtidig som det er lek og moro.

Erfaringsmessig vet vi at de som går 2 ganger i uken på våre skøyteskoler mestrer øvelsene bedre og får raskere progresjon. I OSK har vi flere skøyteskoler og det er mulig å delta på flere av skøyteskolene. 

Minstekrav: Man må kunne stå oppreist på skøytene uten å ha støtte.

Treningstider: Istrening kl. 11:00 – 11:45, barmarkstrening tilpasset kurset kl. 12:00 - 12:45. Ta med klær og sko som er gode å løpe i og gjerne en vannflaske.


Oppstart: 21. september 2019. Vi har løpende opptak ut sesongen.

 

Trenere: Vi har erfarne trenere på isen som selv har vært aktive løpere, noen for mange år siden, andre er fortsatt aktive konkurranseløpere og hjelper våre hovedtrenere på skøyteskolen.

Bekledning under skoletiden:
Hjelm er påbudt for alle. Sykkelhjelm er helt fint å bruke.
På skøyteskolen er det viktig å ha på seg gode, varme klær som det er lett å bevege seg i. Det er viktig for trenerne å kunne se hvordan de beveger seg, derfor anbefales f.eks ull innerst, en ullbukse eller treningsbukse over.

De første kunstløpskøytene kan kjøpes i sportsbutikker eller på nettbutikk for kunstløp. Førstegangskøyter skal gi god støtte til anklene. Det er viktig å ha skarpe skøytejern. Spør gjerne trenere og leder for skøyteskolen om råd og hjelp.

Møt opp i god tid, slik at deltakerne er klare til å gå på isen kl 11:00.

OSK Intermediate: For viderekomne løpere som ønsker trening flere ganger i uken, kan vi tilby plass i gruppen OSK Intermediate. Aktuelle løpere til denne gruppen blir plukket av hovedtrener. Gruppen har istrening samtidig med skøyteskolen.

 

Registreringsskjema