17/8 | Hagekonsert med Gratis Øl

Tid: Onsdag 17. august
Kl.: 18.00
Pris: 250,-

HAGEKONSERT MED "GRATIS ØL". 

Bandet startet som et prosjekt for å varme opp for den amerikanske Bluesartisten Bobby Mac i juni 2014. Gutta, Kalle Bratsberg, Paal Jensen, Carsten «Cesh» Holt og Thorfinn David Jenssen syntes det var så gøy å spille sammen og bestemte seg for å fortsette. Først som «husband» på jam for Grenland Blues & Roots Klubb og senere som konsertband.

Kalle Bratsberg, gitar/ vokal
En eminent gitarist og vokalist, kjent for utallige settinger, men er vel mest kjent som «sjefen» i bandet «Magre Benum».

Paal Jensen, gitar/ vokal
Paal er vanskelig å beskrive med alle de musikalske opplevelser som han har bedrevet, og ikke minst hvor mange han har lært og spille. Vi kan nevne Paal & Paal band, Kid Andersen m.fl..! 
Han blir bare kalt «Rocker`n fra Skien»!

Cesh, bass/ vokal
Kjent fra utallige settinger og ikke minst sitt soloalbum «Break Down Free» som han spilte inn hos Kid Andersen i USA og ga ut i 2014.

Thorfinn David Jenssen
Innflytter fra nord. Trommis med røtter i pop`en fra -60–tallet. Har også spilt i flere settinger, men det mest kjente er nok 5 år med Bluesartisten Daniel Eriksen.

Bandet spiller litt av hvert innen Blues og Rock og Pop. Konserten holdes utendørs, - på den koselige hagescenen i bakhagen på Gråtenmoen bydelshus. 

Kafe: Ingenting passer vel bedre til "Gratis øl" enn Flesk & Duppe til middag når du først er på Gråtenmoen? Retten har blitt selve "signaturretten" for kafeen og starter serveringen kl. 13-18. Kom gjerne og spis før konserten. Etter dette kan du få andre fristelser i kafeen så lenge moroa varer. (Foto: HLFoto). 

AUGUSTPAKKA: Gratis Øl-konserten er 1 av 3 konserter i August. Opplev BÅDE:
"Gratis øl", onsdag 17. august kl. 18
"Tor Ærlig og Detektivene", onsdag 24. august kl. 18 OG
"Dylan på Nynorsk", onsdag 31. august kl. 18. 
Du betaler da for 2 konserter, men får 3! (Sparer 250,-). Kjøp her: 
www.deltager.no/augustpakka

For å kun kjøpe til Gratis Øl, fyll ut feltene under: 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon