ØHIL Langrennssamling for årgangene 2011 og eldre på Geilo januar 2019

Velkommen til ØHILs skisamling 2019

Som i fjor samler vi alle under ett tak. Samlingen er igjen lagt til nasjonalparklandsbyen Geilo og Bardøla Høyfjellshotell (www.bardola.no). Det blir god trening, tid til å bli kjent med nye ansikter på tvers av årganger, bading og mye annen moro. ØHIL langrenn håper mange familier vil bli med på et av sesongens høydepunkter, helgen 4-6. januar.

Fordi det er stor pågang for å arrangere skisamlinger for store grupper, må påmelding skje allerede nå. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.  

  • Første mann til mølla - påmeldingen stenger når det er fullt
  • Påmeldingen er bindende.
  • Dersom barn sendes opp uten foresatte, må det settes opp en annen ansvarlig voksen i påmeldingen.

Arrangementskomiteen vil fordele rom etter beste evne. Nytt av året er at vi også tar i bruk hytter. Rommene og hyttene har sengeplasser fra 2 til 7 personer. De store rommene/hyttene vil bli prioritert til voksne som har ansvar for flere barn. Deltakeravgiften inkluderer blant annet overnatting 2 netter, måltider og gode treningsøkter for barna. Det planlegges kurs i skiteknikk for voksne, meld fra om interesse for dette i påmeldingen.

Det er ingen felles transport til Bardøla, men vi oppfordrer til å ta toget opp eller samkjøre i bil. Å kjøre til Geilo tar drøyt 3 timer. 

Hotellet ligger nært den snøsikre skistadion på Geilo, her er det et fint lysløypenett og fra hotellet kan man også spenne på seg skiene og ta seg opp i løypenettet som ligger rundt Hallingskarvet. Nesten like viktig som å komme seg ut på ski er aktivitetsmuligheter for barna inne på hotellet, svømmebasseng, lekerom og muligheter for å ta seg et slag billiard vil helt sikkert bli populært. For de voksne er det gode muligheter for å sosialisere seg i en av hotellets mange salonger.

Velkommen til vakre Geilo!

Hilsen arrangementskomiteen

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon