Nysgjerrig på norsk tradisjonsmat?

Velkommen til et unik kurs i norsk tradisjonsmat gjennom sesongene

Benytt deg av en spennende mulighet til å både lære om og lage fest- og hverdagsmat med røtter i norske tradisjoner. 


Kurset går over en dag og er tilrettelagt for kokker og lærlinger med interesse for temaet. 

Dagen inneholder både en teoretisk del og en praktisk del på kjøkkenet. 

Dagen vil dekke retter og sortiment når det gjelder norsk tradisjonsmat, samt merking, historiefortelling, servering, presentasjon og vedlikehold av buffet.


Kursholder 

Pål Jetmundsen; Kokk og matfaglig ansvarlig i TINE Partner Servering

Pål jobber til daglig med TINEs tradisjonsrike produkter. Han har bred erfaring fra hotell- & restaurant, og jobber i dag med alt fra produktutvikling til servering av spennende måltider. 


Jostein Medhus; Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier av Kulinarisk Akademi

Jostein har lang erfaring med norsk mat i inn- og utland.  Han var kaptein på landslaget i 10 år og har jobbet på flere av landets beste restauranter. 

https://www.kulinariskakademi.no/ansatte/jostein-medhus

Mer informasjon om KA finner du her; https://www.kulinariskakademi.no


Målgruppen for kurset er personer som allerede jobber som kokk i restaurant, catering, kantiner, hotell, institusjon, etc. og personer som utdanner seg til å bli kokker.



Kursavgift per deltager er kr 1.750,-  og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE. 

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap;  kurskompendiet, råvarer kursdagen og forstykke. 


Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy. 


VELKOMMEN TIL KURS MED TINE PARTNER SERVERING 




Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon