Nybegynner Nivå 2

Dette er kurset for deg som har gjort litt yoga tidligere som ønsker å få en dypere forståelse av praksisen og bli tryggere på matta. Helt topp for deg som har deltatt på nybegynnerkurs eller vanlige timer. Det er også et supert kurs for deg som har hatt en liten pause fra yoga og trenger å en kick-start for å komme gang igjen.

På dette kurset vil vi gå videre med blant annet bakoverbøyere, tvister og inversjoner slik at du kan utføre mer avanserte øvelser i egenpraksis eller på klippekorttimer. Øvelsene blir som alltid tilrettelagt og justert ved behov. Åpent nivå.

Oppstart torsdag 29. august kl 18.30-19.45. Kurset varighet er 8 uker. Early bird pris kr 1550,- for påmelding innen 10.juli (ordinær pris kr 1700,-).

Betingelser

Kursavgiften refunderes inntil kursstart mot et administrasjonsgebyr på 200,- Etter kurset er startet gis det ingen refusjons av kursavgift.

Du får som kursdeltager hos Satya Yoga 15% på klippekort som du kjøper i kursperioden og du har mulighet til å ta igjen inntil 2 timer som du eventuelt har gått glipp av. Timene må tas igjen i løpet av kursperioden.

Vi holder alt av utstyr! Ha på deg behagelige klær.

Adressen er: Langgt 41, Sandnes

Hjertelig velkommen skal du være!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon