Nosework trinn 1

En fantastisk aktivitet for deg og din hund!! Er du interessert i å lære mer om Nosework og hvordan du kan bruke hundens beste sanstil en spennende aktivitet for deg og din hund?

På dette kurset vil du lære hunden å søke på ulike steder. Vi vil jobbe med å utvikle et søksmønster hos hunden, og ta for oss viktige tema innen Nosework som markering, innføring i sportens regler, ulike typer søk osv.

Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre, og for deg som enten ønsker å konkurrere i sporten eller som ønsker å ha en fin aktivitet sammen med hunden din.

NOSEWORK er en hundesport som har eksistert ca 10 år i USA. Initativtakerne, deriblant Ron Gaunt, startet NACSW, National Association of Canine Cent Work. Denne hundesporten er på full fart inn i Norge og Sverige, og flere andre land. Du kan lese mer om sporten her .Kurset vil gå over 6 uker hvor man får en grundig innføring i hundesporten både i teoritisk og praktisk med egen hund. Vi kommer til å ta for oss ulike typer søk, og  ta dette ut i mange nye spennende miljø. Derfor vil oppmøtested variere fra uke til uke.

Vi starter med teori onsdag 15.januar kl 18.00 – 20.00, og fortsetter med praksiskvelder onsdager kl 20.15-21.45 i uke 4-8. Siste kurskveld er 19.februar.

Er du interessert i søk, er dette en fantastisk form for aktivisering for deg og hunden!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon