Norsk Varmblod Eliteskue 2020

Årets Eliteskue arrangeres på Drøbak Ridesenter lørdag 3. oktober fra kl. 10.00. Her skal det kåres fire vinnere i Agria Føllchampionat, årets 2 åringer, årets NV hoppe og årets hoppe i åpen klasse. I tillegg blir det Elitefinale for 3 og 4 år gamle hester som har kvalifisert ved årets unghesttester.  

Ved påmelding må navn og registreringsnummer fylles ut. Føllet skal være under registrering i Norsk Varmblod. Har du ikke mottatt reg. nr  fyller du ut denne rubrikken med "under registrering". NB! Føll trenger ikke pass for å møte. 2 år gamle hester og eldre skal ha hestepass for å møte til Eliteskuet. 

Med tanke på dagens situasjon, og for å kunne avvikle et godt og trygt arrangement for alle, har vi besluttet å gjøre noen endringer i forhold til det tradisjonelle mønsteret ved eliteskuet. Det blir puljevis fremvisning og premiering etter hver klasse. Det er viktig at alle møter til oppsatt tid, og reiser så raskt som mulig etter sin klasse. 

Det blir ikke avholdt salgsvisning i år. Om hesten er til salgs kan dette utheves i katalogen. Send oss en melding på post@norskvarmblod.no om du ønsker slik oppføring. 

Det er viktig at dere leser smittevern og info som blir sendt ut i forkant. 

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert 500,-.

Vi gleder oss til å se dere og håper vi skal få til et bra arrangement i denne litt spesielle tiden. 

Starttidspunkt for Eliteskuet kan endres avhengig av antall påmeldte hester og føll.

OBS! Sjekk spam-mail for bekreftelse og info da enkelte utsendelser via deltager legger seg der. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon