Norsk Friidrett Sommerleir 2021

Leiren (med overnatting) er fullbooket. Ønsker du å stå på venteliste, send en mail til elise.sovik@hotmail.com. 


Sommerleir er årets høydepunkt for friidrettsungdommer mellom 14-17 år over hele landet. Leiren arrangeres 1. - 5. august i Skien. Bli med du også! 

Sommerleir arrangeres i regi av Norges Friidrettsforbund. Dette er en liten uke fylt med morsomme aktiviteter som lagkonkurranser, badeland, grilling med sandvolleyball og ikke minst friidrettstrening med dyktige trenere. Leiren avholdes i starten av august, og er en perfekt slutt på sommerferien.

Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner! 

NB! Dersom vi er nødt til å avlyse pga. koronaviruset vil dere få refundert pengene. 


Hvor
Leiren arrangeres i Skien Fritidspark, der vi bor på hotell med kort avstand til friidrettsbane med gode treningsfasiliteter og fine forhold i nærområdet til annen aktivitet. Skien og Skien Fritidspark, som ligger 3 km utenfor Skien sentrum på Klosterskogen ved Travbanen i Telemark. Fra Oslo tar det ca 2 timer i bil til Skien fritidspark.


Transport
Det blir satt opp buss 1. august for de som ønsker transport.  Bussen kjører fra Oslo S og Drammen søndag ettermiddag, og tilbake fra Skien 5. august til Drammen og Oslo S (nærmere tidspunkt kommer) . Busstransport koster kr. 175,- en vei og betales ved påmelding.
Dersom noen kommer seg dit på egen hånd er det viktig at vi får beskjed om dette i påmeldingen.


Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.


 

Registreringsskjema