Nordisk TriCamp 2 - 7. juli 2018

Til sommeren arrangerer de nordiske triatlonforbundene Nordisk Tricamp for 3. år på rad. Og i år er det Sverige som har arrangementet og de har lagt dette til Jønkøping. Vi fra Norge satser selvfølgelig på å stille med en stor tropp som reiser bort til Jønkøping. Det er muligheter for å være med på vår felles transport som drar fra Oslo i forkant av leiren eller dere kan velge å ta dere til Jønkøping selv. 

Hva er Nordisk Tricamp?
Nordisk tricamp er en leir for unge triatleter mellom 12 og 20 år fra Norge, Sverige og Danmark på alle nivåer. Her møtes vi for å trene, bli bedre kjent og danne vennskap på tvers av landegrensene . Dette er en anledning til å hygge seg med triatlonsporten og til å trene triatlon med andre utøvere på samme alder og nivå. Dagene vil fylles med sosiale aktiviteter og trening og mye annen moro.

Hva skjer?

Jönköping er en vakker by i Småland i Sør-Sverige som er ett flott sted for å trene triatlon.  På leiren vil dagene bli fylt med aktiviteter og trening. Alt tilrettelegges slik at alle kan delta, uavhengig av erfaringsbakgrunn. Dette er en camp får både erfarne og nybegynnere. Og vi vil dele dere inn i treningsgrupper basert på nivå og alder. Derfor er det viktig at dere skriver  svømmetid på 400m fri samt nivå på sykkel og løp.

Det blir felles avreise fra Oslo i buss for de som ønsker det. I Sverige bor dere sammen med utøvere, ledere og trenere fra de andre nordiske landene. Etter leiren så er det felles transport tilbake til Oslo igjen.

Detaljer om oppmøte, avreisetidspunkt og innhold i leiren kommer senere.

Nordisk Tricamp er et samarbeid mellom det norske, svenske og danske forbundet. Tidligere har campen vært arrangert i Norge og Danmark, og nå er det  altså Sveriges tur.

Ren utøver:

Alle deltakere må før leiren begynner ha gjennomført ren utøver: https://renutover.no/

Lisens:

Alle deltakere må ha gyldig lisens for å delta på leiren. Mer informasjon kan dere finne her: http://triathlon.no/lisens/

Vi trenger også norske ledere og trenere på leiren, så er det noen foreldre og andre trenere som ønsker å delta så ta direkte kontakt med Arild Tveiten, Arild.tveiten@triathlon.no

Hovedansvarlig leder for leiren fra vår side er Sondre Solheim, sondre.solheim@hotmail.com,99852040

Leiren koster kr 3500,- med transport fra Oslo. Kommer dere til Jønkøping på egenhånd så koster leiren kr 2500,-

Velkommen på leir!

Påmelding åpen fra  2.mars

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon