Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Jenter setter kursen

Kurset er for alle damer/jenter, og kommer i stor grad til å fokusere på moro som gjør det tryggere å oppholde seg i seilbåt på vannet. Ved hjelp av dyktige instruktører skal alle føle mestring og glede over det å sette sin første jibb, eller det å ta båten trygt ut eller inn til brygga.

«Vårt mål er at jentene får så mye trygghet, kunnskap og erfaring at de får de rollene de ønsker om bord på båten og muligheten til å delta i regattaer på lik linje som guttene», sier prosjektleder Beate Haugen.

Treningstider vil være mandager og torsdager fra 17.30-20:00 med oppstart fra 8. Mai (mer informasjon kommer). Kurset følger skoleåret, og det vil bli et opphold i skolens sommerferie, før oppstart igjen ved skolestart.

Asker Seilforening har flere aktiviteter som dere kan ta del i. For å nevne noen tilbyr vi boatpool med av Andunger, Expresser og J/70 og rormannskurs.

Det er ingen krav til forkunnskap - møt opp. 

Du blir satt i en gruppe som tilsvarer ditt nivå. For at vi lettere skal få til dette sender vi dere et enkelt spørreskjema vi ber dere fylle ut. Den tar kun noen minutter å besvare spørsmålene, men gir dere uendelig mye bedre kurs i ettertid.


Pris for medlem av Asker Seilforening: 1900,-

Pris ikke medlem Asker Seilforening:    2600,-


Medlemskap i Asker Seilforening 

Hovedmedlem: 1150,-

Familiemedlem: 360,-

Junior tom 24 år: 680,-

Medlemskap ordner du her: Asker Seilforening (Bli medlem)



For mer informasjon, ta gjerne kontakt!

Velkommen til Asker Seilforening!

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Klasse/kategori
 *
Fødselsdato
 *
Mobil
 *
E-postadresse
 *
Beskriv din erfaring med seiling eller sjøliv
 *
 *