Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Rideleir uke 26 depositum

Stovner ridesenter  tilbyr dagrideleir i uke 26. Deltakerne vil få tildelt egen hest de skal ri, og ha ansvaret for hele uken. Vi legger derfor stor vekt på at hest og rytter passer sammen. Deltakerne vil også ha stalltjeneste der de vil være med på å møkke og fore hestene. Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, og i tillegg ha mye moro og få nye venner. Vi avslutter uken med en oppvisning for familie og venner etterfulgt av grilling og hygge.

Rideferdighet: Det er ingen krav til rideferdighet på rideleiren. Eleven vil bli delt opp i grupper, og undervisningen tilpasses nivået til deltakerne.

Pris:                kr 3900,-

Påmeldingen er bindende. Du betaler et depositum ved påmelding og depositumet blir ikke tilbakebetalt ved en eventuell avmelding

Anbefalt alder fra 9 år og oppover, men andre interesserte må gjerne ta kontakt. Det er påbudt med ridehjelm,ridestøvler/ridesko og sikkerhetsvest anbefales.  All ridning skjer på eget ansvar. Det må minimum være 4 deltakere for at kurset skal bli avholdt.

Spørsmål kan sendes til [email protected]


Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet