Nidaros Hockeycamp Vinterferie 2020

Frokost, lunsj og frukt er inkludert i deltakerprisen.

NB! TA KONTAKT FØR BESTILLING! Søskenrabatt kroner 500,- (ta kontakt på camp@nidaroshockey.no for nærmere informasjon FØR bestilling)

VIKTIG INFORMASJON:

Det er begrenset antall plasser for denne campen da vi ønsker den beste opplevelsen for enhver deltager.

Sist måtte vi dessverre si nei til noen så her gjelder det å være tidlig ute!

Gruppene på påmeldingen er ment som en pekepinn, og det kan bli endringer om vi ser en overvekt i påmelding fra en årsklasse.

NB NB!!! - Det er nå gjort litt endringer på gruppene ut fra hvor mange påmeldte i de forskjellige årsklassene vi har fått inn. Dette igjen for å sikre kvalitet på camp'en for alle deltagere, og samtidig gjøre den tilgjengelig for så mange som mulig. Skulle det være noe du lurer på er det bare å sende en melding til camp@nidaroshockey.no så forklarer vi gjerne hvordan og hvorfor.

Noe er nytt fra tidligere camper:
- Alle gruppene, fra den minste til den største, har 5 dager deltagelse, mandag til fredag. Skulle det kun passe med noen av dagene vil det bli mulighet for å melde på for enkelte dager mot rabatt i prisen, men vi forbeholder oss retten til å prioritere de som kan være med hele uken i første omgang da dette er det beste for hele gruppen.

- Frist for avmelding: 2 uker før campens start.

- Det vil bli de samme starttidspunktene og sluttidspunktene for hver av gruppene hver dag slik at dere slipper å sjekke timeplanen fra dag til dag. Dersom det ikke passer helt med henting av deltager på de som slutter tidligst, vil vi ha aktiviteter for de i hallen til minst 15:30.

ER DIN GRUPPE FULL? Send oss en melding på camp@nidaroshockey.no med navn på deltager og fødselsår for å stå på venteliste. Blir det nok ekstra kan det bli satt opp en ekstra gruppe til for ett av alderstrinnene.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon