Nidaros Hockeycamp Vinterferie 2020

Frokost, lunsj og frukt er inkludert i deltakerprisen.

NBNB! TA KONTAKT FØR BESTILLING! Søskenrabatt kroner 500,- (ta kontakt på camp@nidaroshockey.no for nærmere informasjon FØR bestilling)

VIKTIG INFORMASJON:

Det er begrenset antall plasser for denne campen da vi ønsker den beste opplevelsen for enhver deltager.

Sist måtte vi dessverre si nei til noen så her gjelder det å være tidlig ute!

Gruppene på påmeldingen er ment som en pekepinn, og det kan bli endringer om vi ser en overvekt i påmelding fra en årsklasse.

Noe er nytt fra tidligere camper:
- Alle gruppene, fra den minste til den største, har 5 dager deltagelse, mandag til fredag. Skulle det kun passe med noen av dagene vil det bli mulighet for å melde på for enkelte dager mot rabatt i prisen, men vi forbeholder oss retten til å prioritere de som kan være med hele uken i første omgang da dette er det beste for hele gruppen.

- Frist for avmelding: 2 uker før campens start.

- Det vil bli de samme starttidspunktene og sluttidspunktene for hver av gruppene hver dag slik at dere slipper å sjekke timeplanen fra dag til dag. Dersom det ikke passer helt med henting av deltager på de som slutter tidligst, vil vi ha aktiviteter for de i hallen til minst 15:30.

ER DIN GRUPPE FULL? Send oss en melding på camp@nidaroshockey.no med navn på deltager og fødselsår for å stå på venteliste. Blir det nok ekstra kan det bli satt opp en ekstra gruppe til for ett av alderstrinnene.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Gjenta e-post
Mobil
Klasse/kategori
 *
Klubb
Allergier
Kampanjekode
 
 *