NF Goalkeeper Camp Høvåg | 21-22 Mars

>> Klikk her for detaljinformasjon om pakkeinnhold, trenere, nivå og differensiering, treningsfilosofi, treningsgrupper og keepertrening.


Goalkeeper Camp

NF Academy ønsker å gi et godt tilbud for dedikerte keepere. På denne campen vil vi ha erfarne keepertrenere fra Benfica eller Sporting Lisboa som viser oss moderne keepertrener metoder. 


NF Goalkeeper Camp er et 2 dagers intensiv keeperprogram der en vil jobbe med de forskjellige faser av spillet. En vil jobbe med en metodikk basert på teknikk, posisjonering, beslutningstaking og spillerforståelse


Keeperen vil bli plassert i grupper etter alder, og vi vil jobbe med disse punktene:

  • Skudd
  • 1x1 
  • Utspill
  • Tilbakespill
  • Igangsetting
  • Sweeper posisjon

2 teori økter per dag vil også være en del av dette programmet. I tillegg vil vi bruke videoanalyse.


Program 

I utgangspunktet er det satt opp at de yngste trener i gruppe 1 (morgenen) og de eldste i gruppe 2 (etter lunsj). Men vi gjør oppmerksom på at det kan endre seg. Detaljert program kommer ca 1 uke før campen starter.


Treningsgrupper

Hver treningsgruppe vil ha 1 portugisisk hovedtrener. Vi anbefaler å registrere påmelding tidlig for å sikre plass i sin alderskategori. Det er begrensede plasser. 


Aldersgrupper

U9 (2011)                            

U10 (2010)                          

U11 (2009)                            

U12 (2008)                            

U13 (2007)                           

U14 (2006)                           

U15 (2005)                        

U16 (2004)                 


NB: Om det blir dårlig vær, eller andre forhold som gjør at programmet ikke kan gjennomføres, så vil alle spillere motta gavekort til nytt arrangement.


Fotografering

Ved å melde på en deltager til ett av NF Academy sine program, godkjenner du også at NF Academy og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.


Kanselleringsvilkår

Om en avbestilling sendes skriftlig 14 dager før startdato til et enkelt arrangement, vil vi gi en gratis plass i et lokalt program i fremtiden. En kansellering mindre enn 14 dager før startdato gir ingen refusjon eller gavekort.

Hvis spilleren blir skadet og varsler oss før samlingen starter, vil spilleren ha en ledig plass på et fremtidig lokalt program.  Legeerklæring må fremvises.


Se våre vilkår her.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon