Nybegynnerkurs optimist HØST 2020

Har du lyst til å lære å seile?

Kurset vil være optimalt for deltagere som ønsker å fortsette med seiling etter deltagelse på Vassholmen sommerleir!


Her vil seileren få erfaringer med optimistjoller, brett, SUP, feva og kanskje større kjølbåter som IF og Sonar. Seiling er en fantastisk måte å være ute på sjøen, og dermed lære om havet og viktigheten av å bevare havet rent. Bærum Seilforening inkluderer kunnskap om havet og miljø i alle kurs. 

Barn som deltar må være fylt 8 år (eller deltatt på sommerleir) og kunne svømme og lese.  Bruk av vest er påbudt, og barna må ha egnet tøy å seile i.


Oppstart: uke 34 - kurset varer t.o.m uke 39

Sted: Bærum Seilforening, Sarbuvollen (Høvik) eller Bruksveien (Snarøya)
Kurs: 
Mandag, kl: 18:00 - 20:00

Ta kontakt hvis ønsket kurs er fullt!

Bruksveien: Hvis det ikke blir nok deltagere fra Bruksveien, vil de som ønsker blir kjørt med båt fra Bruksveien til Sarbuvollen av en trener før og etter trening.


OM KORONASITUASJONEN: Vi forholder oss alltid til de retningslinjene Helsedirektoratet og Norges Seilforbund kommer med. Dette vil medføre en litt annerledes seilsesong for 2020, og vi prøver å løser det på best mulig måte. Informasjon om eventuelle endringer kommer fortløpende. Det viktigste nå er at vi får seile!


I påmeldingen her vil alle utgifter være inkludert. Dersom man ikke er medlem fra før og trenger å leie utstyr betaler man totalt 2.000 kroner for alt. 

Hvis seileren ikke er medlem fra før blir man automatisk innmeldt som førsteårsmedlem uten ekstra kostnader.

Vi tar forbehold om at kurstidspunkt og grupper kan endres ved restriksjoner fra mydnighetene, eller om det ikke er tilstrekkelig påmeldte til å gjennomføre kurs.


Informasjon sendes ut til alle påmeldte før kursstart.

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening finner du på våre hjemmesider: www.bseil.no

Er det noe du noe du lurer på, ta gjerne kontakt med Sportslig ansvarlig Tarjei Mo Batalden tlf: 904 74 557 eller mail: rekruttering@bseil.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon