Multisportuka 2020 - Ordinær påmelding


Kjelsås IL Langrenn inviterer til Multisportuka 10. til 14. august 2020 for aldersgruppene 2005-2011. 

 

Aktivitetene varer fra kl.09.00 til kl.15.00. Det vil være ledere til stede fra kl. 08.30 til kl. 15.30. Multisportuka avsluttes mellom kl. 12.00 og 13.00 på fredag.

Vi legger vekt på allsidige aktiviteter som vil bli ledet av klubbens dyktige og erfarne ledere. Barna vil bli inndelt i mindre grupper og får prøve seg på mange spennende aktiviteter som rulleski, spenst/hurtighet, balanse, kondisjonstrening , orientering , terrengsykling, kanopadling, stand- up padling (SUP), sandvolleyball, myrfotball og landhockey.


Eldste gruppe 2005-2006 (15/16 ) vil i år som i fjor få spesialtilpasset opplegg som tilrettelegger for noe mer treningsfokus, men som samtidig ivaretar alle nivåer. Det blir spennende treninger med rulleski, spenst/hurtighet, balanse/koordinasjon, intervall, stand up padling (SUP)/kano med mer. Det blir blant annet en dag i klatreparken på Tryvann.

Onsdag vil det bli multisportstafett der alle grupper deltar.

 Torsdag til fredag arrangeres overnattingsturer med telt til ulike steder i Lillomarka og Nordmarka. Aktivitetene og overnattingsturene er tilpasset de ulike aldersgrupper. 


Påmelding for funksjonærer med barn har allerede åpnet og vil bli prioritert. Vi mangler fremdeles mange funksjonærer, så denne påmeldingen vil fremdeles holde åpen via tidligere tilsendt link.


Ordinær påmelding for medlemmer i Kjelsås Langrenn starter onsdag 1. april kl. 09.00. Fra fredag 17. april vil vi åpne påmeldingen for deltakere utenfor langrennsgruppa. Det er begrenset med plasser og erfaringsmessig vil flere av klassene fort bli fulltegnet. Det gjelder derfor å være tidlig ute hvis man vil sikre seg plass. Påmeldingen holdes åpen til arrangementet er fulltegnet.


Prisen er kr. 1.850,- pr. deltaker i klassene 2011 til 2007, og kr. 2.050,- for klassen 2005/2006.

Lunsj, mat på overnattingsturene og flott t-skjorte er inkludert i prisen. Påmeldingen er bindende, men deltakeravgiften vil bli refundert dersom arrangementet på avlyses på grunn av Covid-19. For klasser med venteliste vil det i tillegg være mulig å få refundert kr. 1.600,- (05/06) og  kr. 1.500 ( klassene 2011 til 2007) ved at plassen overføres til andre.

Mer detaljerte planer for de enkelte grupper/årsklasser vil bli sendt ut innen utgangen av juni.


Om klassene blir fulltegnet er det mulig å stå på venteliste. Send da en e-post til Multisportuka med navn og årskull.


Vi håper å se deg på Multisportuka 2020!

 

Sportslig hilsen Multisportuka

Kjelsås IL  Langrenn

Ved spørsmål send en e-post til: multisportuka.kjelsaas@gmail.com

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Fornavn - foresatt
 *
Etternavn - foresatt
 *
Mobil - foresatt
 *
Spesielle behov (allergi etc)
Kan gå hjem alene

 *
T skjorte - deltagers høyde i cm
 *
Konto for tilbakebetaling ved avlysning av arrangementet
 *
 *