MTF PrÝverom med Tore Myklebust

Kurs:  MTF PRØVEROM

Kursholder: Tore Sergei Myklebust 

Dato: 10. mars 2020

Kl:  10.00 - 14.00 

Lokalitet: Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1, 0157 Oslo

Pris MTF:  350,-

Pris Andre:  550,-

Max antall aktive:  9

Max antall observatører: 10 

Kriterier:  Ung/Erfaren/Senior Proff

Oppdatert cv samt noter mailes henriette@musikkteaterforum.no ved påmelding. Alle vedlegg merkes med navn og sendes som PDF fil.


Om kurset: 

Tore Myklebust deler i denne mesterklassen av sin erfaring som profesjonell utøvende scenekunstner, regissør og produsent innen musikkteater, show og TV produksjoner nasjonalt og internasjonalt.

Fokus på mesterklassen vil være sang til audition og innbefatte generell audition teknikk, presentasjon og gjennomføring.

 

Øvrig info: MTF Prøverom gir scenekunstnere mulighet til å prøve ut et ønsket materiale for arbeidende krefter i bransjen, som regissør, musikalsk leder eller senior utøver. Fokus på klassene er interpretasjon, språk, metode, teknikk og formidling, innen fremførelse av sang og dramatisk tekst. 

Egen pianist hentes inn til hvert prøverom. 

Det er 8 til 9 aktive plasser på MTF Prøverom, 

Hver deltager får 20 minutter èn til èn arbeid med mentor og pianist. 

Det er åpent for 10 observatører pr. prøverom.


Forberedelse: Forbered 1 sang du ønsker å arbeide med. Det er viktig at du vet eksakt hva du ønsker å fokusere på under ditt arbeid med mentor og at du formidler dette raskt og effektivt ved start av din tildelte tid.


Materialet må kunnes utenat. 


Vi arbeider med:  selvvalgt sang


Form:  Mesterklasse


Ta med:  Noter til pianist


Om kursholder:  

Tore Sergei Myklebust har jobbet i underholdningsbransjen i en årrekke og har bakgrunn som sanger og musikalartist. 

Han har medvirket i forestillinger som I BLANKE MESSINGEN (Chateau Neuf), JESUS CHRIST SUPERSTAR (Fjæreheia Agder Teater), EVITA (Chateau Neuf) og LES MISERABLÈS (Trøndelag Teater), på tv har du kanskje sett ham i BEAT FOR BEAT, SKAL VI DANSE og MELODI GRAND PRIX og han har turnért i Asia med bandet DEAR MOM. Han har også sin egen trio, WINTHER, med artistkollegaer Marit Strømøy og Johannes Winther Farstad.

Han har bl. a. regissert tv-produksjoner som AMANDA, MELODI GRAND PRIX, MARCUS & MARTINUS I SPEKTRUM, GRUNNLOVEN 200 ÅR, KVELDEN FØR KVELDEN, IDRETTSGALLA, VIRTUOS, NORDISK RÅDS PRIS, TV2 ARTISTGALLA og NORSKE TALENTER samt en rekke dinnershows rundt i hele Europa.

Han startet produksjonsselskapet STARWORKS med sin venn og kollega Mattias Carlsson i 2012. Selskapet står også bak de seneste musikalproduksjonene på Chateau Neuf hvor de samproduserer med Taran. (GREASE, FLASHDANCE, TROLLMANNEN FRA OZ og OPTIMIST). De har også produsert GREASE ON TOUR i Stavanger og Trondheim samt sommershow på Klubben i Tønsberg.

Høsten 2020 har Tore sin musikal-regi debut med forestillingen JERSEY BOYS på Chateau Neuf med Norgespremiere 16. september.


Om Pianist:

Petter S. Kragstad (f. 1977) har studert komposisjon, klavér og musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole, og filmmusikk-komposisjon ved Høgskolen i Lillehammer. Han har vært musikalsk ansvarlig og kapellmester på en rekke musikaloppsetninger, bl. a. Guys and Dolls, Chicago og Den glade enke (Oslo nye teater), Spelemann på taket og Kristin Lavransdatter (Den nationale scene), Parade og Dogfight (Melpomene), Jesus Christ Superstar, Rent, The Last Five Years, Evita og Annie (Lørenskog Hus), og var dirigent for Peer Gynt-spelet på Gålå i 2011-13. Som komponist og arrangør har han hatt framføringer med bl. a. Kringkastingsorkesteret, Oslo Fagottkor, Oslo Sinfonietta, Ultima-festivalen, Forsvarets Stabsmusikkorps og Marinemusikken, i tillegg til TV og film. Petter har jobbet ved skuespillerutdanningen ved KHiO (tidl. Statens teaterhøgskole), og er tilknyttet musikkteaterutdanningen ved Bårdar-akademiet som repetitør og kapellmester på oppsetninger i skolens regi. For tiden er han alternerende kapellmester ved Sound of Music på Folketeatret.

Registreringsskjema