MTF Dansetrening STEPP med Iselin Jansen Ruiz

MTF Dansetrening STEPP med Iselin Jansen RuisNB: Lokalitet: VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp: Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren.


Om Klassen:

Hennes klasse-struktur er delt i to. Første halvdel består av teknikk og musikalske øvelser, og andre halvdel av danseperspektivet innenfor steppdans. Steppdans er den eneste stilen en både må være musiker og danser på en gang. Dette vektlegger hun med musikkteori og stor variasjon i musikk-sjangere, og også ved å integrere andre dansesjangere inn i steppdansen. Hun er mye inspirert av latin-jazz og house. Det er viktig at steppdansen er både visuelt vakkert samtidig som en lager musikk med jernene, og hennes koreografier og kombinasjoner fokuserer på dette. Det er en time for å svette og ha det gøy, samtidig som det skal være lærerikt og utfordrene. Og hun gir alle muligheten til å arbeide individuelt med de tingene en selv trenger mest.


Om Pedagog: Iselin Jansen Ruiz er en steppdanser med en allsidig bakgrunn innenfor steppdans, mambo, house, salsa, jazz, samtidsdans og ballett. Hun leder det nyoppstartede Allure Tap Company, som er et profesjonelt steppdans- og jazz kompani. 

Hun er ildsjel og gründer av norges første internasjonale festival for steppdans, Tap Oslo. Dette er en Årlig festival som ble startet i 2015 og får besøk av noen av verdens beste steppdansere. Ved flere anledninger har Iselin studert under Sarah Reich og hennes «Tap Music Project» i Los Angeles, med flere show. Hun er aktiv i det internasjonale miljøet i stepp, og leder management byrået «Norwegian Rhythm production» som representerer internasjonale dansere i Oslo, samt arrangerer konserter rundt festivalen (Tap Oslo). Videre har Iselin undervist og opptrådd med steppdans og house/hiphop blant annet i Barcelona, Stockholm, Los Angeles, London, New York og Helsinki. Her hjemme er hun aktiv med egne show, konserter og TV. Ved flere anledninger har hun fremført selvkomponerte verker med Alexis Ruiz.  

I dag underviser hun steppdans og flere andre dansestiler hos blant annet At tickle toes steppdansskole, Skedsmo kulturskole, m.f.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon