MTF DANSETRENING STEPP med HÅKON SIGERNES

MTF DANSETRENING STEPP MED HÅKON SIGERNES


Lokale: Musikkteaterhøyskolen sal 4


Om klassen: 

Steppdans er musikk og dans på samme tid. I tillegg til  å være morsomt, er steppdans en nyttig danseform å mestre for en allsidig musikalartist. I klassene vil vi jobbe med grunnteknikk, rytmikk og musikalitet gjennom tekniske øvelser som alle kan ha utbytte av, uansett om du har steppet mye eller lite. Vi vil øve på kombinasjonen av ulike grunnleggende trinn over gulvet, og vi vil jobbe med koreografier der vi setter steppe-teorien ut i praksis. Målet med kurset er å få bedre ferdigheter i steppdans ved å øve opp styrke, hurtighet, vokabular, og viktigst av alt: kombinere teknikk, musikalitet og danseglede.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.


Om Håkon Sigernes: 

Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. For tiden medvirker han i Les Miserables på Folketeateret.

Tidligere har han blant annet spilt i Singin’ In the Rain (Folketeateret), hvor han også hadde steppekoreografien, Den glade enke (Oslo Nye Teater), understudy Bert i Mary Poppins(Folketeateret), Felton i De tre musketerer (Folketeateret), Mike Costai A Chorus Line (Chat Noir), Hirdmannen i The Producers (Oslo Nye)Mungojerrie i Cats (ChatNoir), Grantaire i Les Misérables (Oslo Nye),  understudy Rooster i Annie  (Folketeateret), Tenoren i Singin' In the Rain(Oslo Nye), My Fair Lady  (Folketeateret), Postkort fra Lillebjørn (Oslo Nye), Spamalot  (Folketeateret) og La Traviata (Birmingham Opera Company). Han har spilt rollen som Eirik Larsen i Hotel Cæsar og vært korist i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Håkon har undervist steppdans ved bl.a. Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen, MTF og At Tickletoes, og har også danset i flere forestillinger med Oslo SteppdansKompani.


Registreringsskjema